Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da 1 taşla 5 katlı bina yıktı!

Bursa’da, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 5 katlı bina, bir işçinin attığı taşla yerle bir olurken, o anlar kameralara yansıdı.Kolonlarından bir kaçının alındığı için boşaltılan 5 katlı bina, bir işçinin...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da 1 taşla 5 katlı bina yıktı!
Bursa’da, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 5 katlı bina, bir işçinin attığı taşla yerle bir olurken, o anlar kameralara yansıdı.

Kolonlarından bir kaçının alındığı için boşaltılan 5 katlı bina, bir işçinin attığı taşla yerle bir oldu. Nilüfer ilçesinde kentsel yenileme çalışmaları kapsamında yıkımına başlanan binayı tek taşla yıkacağını iddia eden işçi, bu anları kamerayla kayda aldı. İşçinin attığı taşın binaya isabet etmesiyle 5 katlı bina saniyeler içinde yerle bir oldu. Bu anları kaydeden diğer işçiler ise bu durum karşısında hayrete düştü.

Bu arada Bursa’da başka binaların yıkılması da kameralara yansıdı. İçi boşaltılan binayı yıkan dozerin kolonlara darbe vurmasıyla birlikte yandaki bina da yıkıldı. Kepçe operatörü binanın altında kalmaktan şans eseri kurtuldu. Bir diğer olayda ise 5 katlı binanın yıkılma anı görüntülere yansıdı. Eski bina büyük gürültüyle yıkılırken, etrafı toz bulutları kapladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.