Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Burakcan için seferber oldu

Bursa'da, geçirdiği motosiklet kazası sonucu yaralanan ve sol bacağı diz altından kesilen Burakcan Güçük'ün tedavisi için başlatılan kampanyada 120 bin TL toplandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Burakcan için seferber oldu
Bursa'nın İznik İlçesi'nde, 19 Mayıs'ta kullandığı motosikletle iş makinesine çarpması sonucu yaralanan ve sol bacağı diz altından kesilen 18 yaşındaki Burakcan Güçük'ün tedavisi için başlatılan kampanyada 120 bin TL toplandı. Burakcan, bayramdan sonra protezinin takılmasıyla yeniden yürümeye başlayacak.

TEDAVİSİ YAPILAMAYAN BACAĞI KESİLDİ

Burakcan Güçük, İznik Çevre Yolu'nda, 19 Mayıs günü yönetimindeki motosikletle iş makinesine çarptı. Kazada yaralanan Güçük, Bursa'daki Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki tedavi ardından İstanbul'daki özel bir hastaneye sevk edilen Burakcan'ın tedavisi yapılamayan sol bacağı diz altından kesilmek zorunda kalındı.

BABASI SOSYAL MEDYADA YARDIM KAMPANYASI DÜZENLEDİ

Tedavi ve protez masrafları için 120 bin lira gereken Burakcan'ın İlçesi'nde kaportacılık yaparak geçimini sağlayan babası Yahya Kemal Güçük, destek istemi üzerine sosyal medyada, kaymakamlık ve belediye başkanlığı tarafından İznik esnafı arasında yardım kampanyası düzenlendi.

ESNAFTAN YARDIM TOPLANDI

Burakcan'ın tedavisi için Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersez ve CHP ilçe Başkanı Ayhan Özer esnafı dolaşarak yardım topladı.

120 BİN LİRA TOPLANDI

Kampanya ve ilçe esnafının desteğiyle Burakcan'ın tedavisi için gerekli 120 bin lira toplandı. Paranın toplanmasıyla bayramdan sonra Burakcan'ın protezinin takılacağı ve yeniden yürümeye başlayacağı bildirildi.

Baba Yahya Kemal Güçük, dünyada hala iyi insanların bulunduğunu belirterek, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.