Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Belediyeler Birliği Mudanya'da toplandı

Bursa Belediyeler Birliği’nin 2014 yılı 2. olağan meclis toplantısı Mudanya’da yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2014 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2014 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Belediyeler Birliği Mudanya'da toplandı
 Bursa Belediyeler Birliği’nin 2014 yılı 2. olağan meclis toplantısı Mudanya’da yapıldı.

Mudanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde BURFAŞ sosyal tesislerindeki toplantıya Bursa Belediyeler Birliği Başkanı ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar başkanlık yaptı. Toplantıda 2015 yılı mali bütçesi ile yurt içi ve yurt dışı teknik inceleme ve hizmet içi eğitim programları görüşüldü. Toplantının sonunda Karacabey Belediyesi’nin birlik üyeliği için yaptığı başvuru oy birliği ile kabul edildi.

Dündar, birlik üyesi belediyelerin en önemli gündemlerinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi. Kentsel dönüşüm konusunda birlik üyesi belediyelerin bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmasının önemine dikkat çeken Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bu konuda oldukça tecrübeli olduklarını ifade eden Dündar, “Bizler, yıllarca kaçak ve çarpık yapılaşma sonucu ortaya çıkan sorunlara çözüm üretmek, yaşadığımız şehirleri dünyanın modern kentleriyle yarışır hale getirmek için yeniden imar etmekle uğraşıyoruz” dedi.

Bursa Belediyeler Birliği olarak, yurt içi ve yurt dışında katıldıkları toplantı ve seminerlerde, şehircilik alanındaki uygulamaları görüp inceleme fırsatları bulduklarını belirten Dündar, “Bursa Belediyeler Birliği olarak üyelerimize yönelik düzenlediğimiz bu tür programlarla, sağlıklı ve modern şehircilik alanındaki örnek uygulamaları görme fırsatı buluyoruz. Bunun yanı sıra, hizmet içi eğitim programlarıyla da çalışanlarımızı yasal düzenlemeler hakkında bilgilendiriyoruz. Önümüzdeki çalışma döneminde de bu yöndeki çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdüreceğiz” diye konuştu.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın ev sahipliğindeki toplantıya, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın yanı sıra birliğe bağlı belediyelerin başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri katıldı. Birlik bütçesinin de oylandığı toplantıda Karacabey Belediyesi’nin birlik üyeliği başvurusu oy birliği ile kabul edildi. Toplantıya katılan başkanlar, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, Burfaş’a ait Mudanya istasyonu sosyal tesislerinde verilen yemekte yorgunluk attı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.