Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUNİMO Ödülleri sahiplerini buldu

Bursa Nilüfer İlköğretim Okulları Matematik Olimpiyatları’nda (BUNİMO) dereceye girenler ödüllerini aldı. Nilüfer Eğitim Kurumları tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 8. incisi gerçekleşen BUNİMO (Bursa Nilüfer İlköğretim Matematik Olimpiyatları) ödülleri sahiplerini buldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2014 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2014 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BUNİMO Ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl rekor katılımla gerçekleştirilen Matematik Olimpiyatlarına Sınav, Özel Nilüfer İlkbahar Koleji, Nilüfer Bademli Koleji, Nilüfer Rafet Kahraman Liseleri, Nilüfer Liseleri, Nilüfer Safvet Koleji, Nilüfer İrem Koleji, ve Özel Hacı Kemal Lisesi olmak üzere toplam 8 merkezde gerçekleştirilen ve farklı okullardan 4 bine yakın öğrencinin katıldığı sınavda başarı kazanan öğrencilere düzenlenen törenle ödül verildi.
Ödül törenine ödül almaya hak kazanan öğrencilerin yanı sıra ailelerde katıldı. Ödül alan çocuklarını büyük mutlulukla izleyen ailelerin mutluluğu gözlerinden okundu. 
Matematik Olimpiyatına ilginin yoğun olduğunu söyleyen Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı, “Her yıl geleneksel olarak Bursa’da bir yarışma düzenliyoruz. Matematik dalında bu yıl sekizincisini düzenledik. Bu yarışmada Bursa’nın enleri yarışıyor. Kendisine ve zekasına güvenen gelecek adına ümit besleyen öğrencilerimiz bu yarışmaya katılıyor. Kendilerini ifade ediyor ve madalyalarını alıp dönüyorlar. Bu tarz yarışmalar öğrencilerimizin geleceği adına çok önemli. 10, 11, 12 yaşlarda alınan madalyalar hayatın ilerleyen yıllarında kazanılacak olan başarılarına taban teşkil ediyor. Bu yaşlarda yarışa alışmış olan çocuklarımız, kendilerine verilmiş olan bu zekayı kıymetli öğretmenleriyle birlikte işliyor. Çok daha ileriye kendilerini taşıyorlar. Sekiz yıldır gördüğümüz bir güzellik var. Bu yarışmada madalya alan ve başarısını kanıtlayan çocuklarımız genellikle bir sonraki yılda madalya alıyor. Biz onlarla bu salonda tekrar tekrar buluşuyoruz” dedi.
Sınavda başarılı olan öğrencilere öğretmenlere ve okullara olmak üzere üç kategoride ödül verildi. Birinci öğrenciye netbook, ikinci öğrenciye Cumhuriyet Altını, üçüncü öğrenciye çeyrek altın, birinci öğretmene netbook, ikinci öğretmene Cumhuriyet altını, üçüncü öğretmene çeyrek altın, dereceye giren okullara ise lazer yazıcı hediye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.