Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUDO Sirkeci’deki iskeleye taşındı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak meydan düzenleme projesi kapsamında Kabataş iskelesi deniz trafiğe kapatılırken, BUDO gemileri yarından (cumartesi) itibaren Sirkeci’de tahsis edilen Katip Çelebi İskelesini kullanmaya başlıyor.İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BUDO Sirkeci’deki iskeleye taşındı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak meydan düzenleme projesi kapsamında Kabataş iskelesi deniz trafiğe kapatılırken, BUDO gemileri yarından (cumartesi) itibaren Sirkeci’de tahsis edilen Katip Çelebi İskelesini kullanmaya başlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak “Kabataş Vapur iskeleleri "Kabataş Meydan Düzenlemesi, Transfer Merkezi ile İskelelerin Yenilenmesi İnşaatı" nedeniyle Kabataş’taki vapur iskeleleri yaklaşık 2 yıl deniz trafiğine kapatılmıştı. Bursa ile İstanbul arasında deniz ulaşımının önemli bir markası haline gelen BUDO için Sirkeci’de tahsis edilen iskeledeki tadilat çalışmaları tamamlanıncaya kadar da BUDO Kabataş iskelesini kullanmaya devam etmişti.

İstanbul Kitapçısının bulunduğu alandaki Katip Çelebi İskelesinde tadilat çalışmaları tamamlandı. Kabataş iskelesinin de tamamen kapatılmasının ardından BUDO, 12 Kasım Cumartesi gününden itibaren Katip Çelebi iskelesini kullanmaya başlıyor. Sefer saatlerinde herhangi bir değişiklik olmaksızın Mudanya - Kabataş arasındaki seferler, artık Mudanya Sirkeci Katip Çelebi iskelesi arasında yapılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.