Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Bu ülke 2023 hedefini yakalayacak"

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Bursa Şubesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tanışma toplantısında konuşan yeni başkan Eyüp Yetim, Türkiye’nin 2023 hedeflerini yakalaması için ASKON olarak büyük destek verdiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Bu ülke 2023 hedefini yakalayacak"
Bilal KAYAALTI / BursaHaber Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Bursa Şubesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tanışma toplantısında konuşan yeni başkan Eyüp Yetim, Türkiye’nin 2023 hedeflerini yakalaması için ASKON olarak büyük destek verdiklerini söyledi.

Medya mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda buluşan ASKON Bursa Şube yönetimi ve Başkanı Eyüp Yetim,  ASKON olarak milletçe kalkınma arzusu taşıdıklarını, ülke ekonomisine katkı koymak için farklı projelerle hizmet etmek için bu yolda yürüdüklerini dile getirdi. Ganita Restoranda gazetecilerle buluşan ASKON Bursa Şube’nin göreve yeni getirilen başkanı Eyüp Yetim, yönetim kurulu üyeleriyle Bursa ekonomisine pozitif anlamda destek veren projelerle yön vereceklerini kaydetti. Yetim, kalkınma tutkusuyla hareket edip Türkiye’nin 2023 hedeflerini yakalaması için büyük fotoğrafın görülmesi gerektiğini belirtti. ASKON Bursa Şube Başkanı Eyüp Yetim yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Malumunuz üzere 15 Temmuz darbe kalkışmasından önce ve sonra açık ve gizli yedi düvelin ülkemiz ülkemizde karşı sürdürdü ekonomik savaşa rağmen bizler, Türkiye'nin 2023 hedefine   ulaşması için devletimize ait ekonomik stratejik planlara politikalara bünyemizdeki her sektörle destek vermeye davam edeceğiz.  Girişimci ve savaşçı ruhumuzla yılmadan azimle elimizden gelen gelenin biraz daha fazlasıyla bu topraklardaki değerlere sahip çıkacağız. Şunu açıkça söylüyoruz, kalkınma duygusuyla hareket edip, haklı zenginlikler üretip ülkemize her alanda katkı koymak için elimizi taşın altından tutmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘YARINI İNŞA EDECEĞİZ’

Yapılan yatırımların ve gayrimenkul satışlarının Türkiye’nin gelişimi için çok önemli olduğunu belirten Eyüp Yetim şöyle konuştu: “İnşaat sektörü Türkiye’nin şuan lokomotifi olan ve ülkenin yükselen değeri. İnşaat sanayinde Çin’den sonra Türkiye dünya ikincisi konumunda. Çünkü Türkler mücadele eder, kurucu özelliğini ortaya koyar. Ülkemizde hem inşaat hem sanayi alanında önemli gelişmeler oluyor. Sevindirici adımlar atılıyor. ASKON olarak, yarının inşası tasavvuruna sahip olan bizler;  haklılık, güzellik ve inancımızdan yana tavır koyma kararlılığını gösterirsek marufun egemenliğini gerçekleştirmeyi de başarabiliriz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.