Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO’dan demokrasi şehitlerine büyük vefa

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların yakınlarına ve gazilere destek amacıyla Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına 1 milyon liralık bağışla katılıyor.Millet iradesi ve devlet...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 23:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BTSO’dan demokrasi şehitlerine büyük vefa
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların yakınlarına ve gazilere destek amacıyla Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına 1 milyon liralık bağışla katılıyor.
Millet iradesi ve devlet kurumlarının dayanışması ile Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimini bastırmayı başaran Türkiye, yaralarını da el birliğiyle sarıyor. Darbe girişimi sırasında şehit düşenlerin aileleri ile milli mücadelenin gazilerine yardım amacıyla Başbakanlık tarafından başlatılan ‘Dayanışma Kampanyası’, Resmi Gazete’de yayınlandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen kampanyaya Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu BTSO, 1 milyon liralık bağışla destek verme kararı aldı.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, FETÖ terör örgütünün silahlı darbe girişiminin kahraman vatan evlatlarının milletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edildiğini hatırlattı. 15 Temmuz’da ülkesinin istikbali uğruna canlarını feda eden şehitleri ve gazileri asla unutmayacaklarını ifade eden Başkan Burkay, "Tüm dünyaya örnek bir kenetlenme ile iradesine ve demokrasisine sahip çıkan Türk milleti, yaralarını sararken de büyük bir dayanışma gerçekleştiriyor. Bizler de darbe girişimini engelleyen şehit ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmayı kendimize görev olarak kabul ediyoruz. Bu kapsamda Başbakanlığımız tarafından hazırlanan ‘Dayanışma Kampanyası’na, BTSO olarak 1 milyon lira ile katılıyoruz. Şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmadık, unutmayacağız. Milli birliğin ve egemenliğin sembol şehirleri arasında yer alan Bursa’da, tüm iş dünyası kuruluşlarımızı ve üyelerimizi de bu anlamlı kampanyaya destek vermeye davet ediyorum" diye konuştu.
BTSO, ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na destek sağlayan Bursalı işadamlarını www.btso.org.tr uzantılı web sitesinden güncel olarak yayınlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.