Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO Akademi ’Eğitim Fabrikası’ gibi çalışıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Akademi Eğitimleri Mayıs ayında tüm hızıyla devam etti. 1 ayda düzenlenen 10 ayrı eğitim programından 500’den fazla iş dünyası temsilcisi faydalandı.BTSO tarafından Türkiye’deki oda ve borsalara rol...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BTSO Akademi ’Eğitim Fabrikası’ gibi çalışıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Akademi Eğitimleri Mayıs ayında tüm hızıyla devam etti. 1 ayda düzenlenen 10 ayrı eğitim programından 500’den fazla iş dünyası temsilcisi faydalandı.

BTSO tarafından Türkiye’deki oda ve borsalara rol model olan ’BTSO Akademi’ eğitimleri, adeta bir ‘eğitim fabrikası’ gibi çalışmalarını sürdürüyor. 3 yıla yakın sürede 160’a yakın eğitimin düzenlendiği ’BTSO Akademi’ kapsamında Mayıs’ta bir dizi seminer ve girişimcilik programları düzenlendi.

1 ayda 10 eğitim

İş dünyası temsilcilerinin ve profesyonel çalışanlarının gelişimine yönelik hayata geçirilen BTSO Akademi Projesi kapsamında Mayıs ayında, yalın üretim ve verimlilik yönetimi eğitiminden TÜBİTAK Butal Bilgilendirme Seminerine; Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinden Reach Tüzüğü Bilgilendirme Semineri’ne kadar Bursalı firmaların ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan 10 ayrı eğitim programı gerçekleştirildi. 1 ayda düzenlenen eğitimlerden 500’ü aşkın firma temsilcisi faydalandı.

50 girişimci yetiştirdik

BTSO Akademi kapsamında düzenlenen eğitim programları arasında girişimcilik kursları da yer aldı. BTSO öncülüğünde KOSGEB ve TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu destekleriyle düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ DOSAB’taki BUTGEM yerleşkesinde gerçekleştirildi. Mayıs ayındaki 2 ayrı eğitim programından yaklaşık 50 girişimci adayı faydalandı.

"Eğitim, geleceğe yatırımdır"

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, ekonomik büyümenin kalitesini firmalarda çalışan insan kaynağının niteliğinin belirlediğini söyledi. BTSO olarak ‘Akademi Projesi’ ile çalışanların rekabette ön sıralara taşıyacak donanıma sahip olmalarını amaçladıklarını ifade eden Onur, “İnsana yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Bu vizyonla komitelerimizden gelen talepler doğrultusunda 2014 yılından bu yana düzenlediğimiz eğitim programlarımıza firmalarımız, oldukça yoğun ilgi gösterdi. Şimdiye kadar 11 bine yakın kişi eğitimlerimizden faydalandı. Sadece Mayıs ayında 10 ayrı eğitim programı düzenledik. Yöneticilerimizin ve çalışanlarımızın eğitimlerine zenginlik katacak programlarımıza devam edeceğiz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.