Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozbey’in Rant Kapısı NİLVAK

Sosyal ve kültürel yardımlaşma faaliyetleri yürütmesi gereken NİLVAK’ın Mustafa Bozbey’in şahsına çalıştığını gündeme getirdiğimizden beri hem ulusal medyada hem de sosyal medyada gündemden düşmedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2019 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2019 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozbey’in Rant Kapısı NİLVAK

Nilüfer’de sosyal ve kültürel yardımlaşma faaliyetleri yürütmesi gereken Nilüfer Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Vakfı’nın(NİLVAK) Mustafa Bozbey ve ailesi tarafından nasıl sömürüldüğünü gündeme getirmiştik. NİLVAK yönetiminin tamamının Bozbey ailesinden oluşması, vakfın imkanlarının büyük bir kısmının Bozbey ailesi tarafından kullanılması Bursa gündemini epey meşgul etmişti.

TWİTTER’DE TT OLDU

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ulusal bir kanalın canlı yayınında vakfın ailesine ait olduğunu ağzından kaçırmasının ardından NİLVAK hem ulusal gündemde hem de sosyal medyada gündeme oturdu. A Haber, Kanal 24 ve Beyaz TV gibi ulusal kanallar haberlerimize geniş yer verirken Twitter’de da en çok konuşulan ikinci konu oldu.

VAKFA ZORLA BAĞIŞ!

Mustafa Bozbey’in hem Nilüfer Belediye Başkanı olup hem de NİLVAK yönetiminin tamamının Bozbey ailesinden oluşması, belediyenin kasasından bu vakfa yüklü bağışların yapılması hatta Nilüfer Belediyesi’yle iş yapan müteahhitlerin zorla bu vakfa bağış yaptırılması iddiaları gündemde en çok konular oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.