Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozbey’e HDP’li danışman

Bozbey’in seçim kampanyasını yürüten danışman HDP’li çıktı. Nilüfer Belediyesi ve Bozbey hakkında çıkan iddialar ve itiraflar devam ederken bu kez de Bozbey’in danışmanından HDP’yi desteklediğini ve ‘vatan haini’ olduğunu itiraf eden bir ekran görüntüsü ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2019 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2019 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozbey’e HDP’li danışman

HABER: MURAT DORUK

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ve FETÖ ile derin ilişkileri olduğu iddia edilen ve FETÖ’nün Bursa yapılanmasına yönelik hazırlanan iddianamede de ismi geçen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in terör örgütleri ve siyasi uzantılarıyla olan işbirliği iddiası vatandaşı rahatsız ederken Bozbey’in seçim kampanasını yürüten danışmanı Emre Feza Soysal da zamanında itiraflarda bulunmuş.

SEÇİM PAYLAŞIMI

7 Haziran 2015 seçiminin ardından gazeteci Cihat Özkan seçim öncesi sosyal medyadan tahminde bulunuyor ve tahmini şu şekilde: AK Parti yüzde 47, CHP yüzde 25, MHP yüzde 15, HDP yüzde 7. Seçim sonrası ise paylaşımın altına, “HDP’yi yüzde 12’lere taşıyacak kadar vatan haini olacağını tahmin edememiştim!” ifadesini ekliyor.

İTİRAF GELDİ

Bozbey’in danışmanı Soysal’ı bu ifade rahatsız etmiş olacak ki terör örgütünün destekçisi HDP’yi savunmaya geçerek, “Ben de o vatan hainlerindenim. Tarih kimin bu vatanı sattığını, kimin sahip çıktığını gösterecek ama asgaride sana insanların hakaret davası açmaması için biraz daha terbiyeli ol” yorumunu yapıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.