Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozbey makamını mahallelere taşıyor

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamını mahalleye taşıdı. Türkiye'de örnek bir projeye daha imza attıklarını belirten Başkan Bozbey, makamını her cuma günü farklı bir mahalleye taşıyacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozbey makamını mahallelere taşıyor
 Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamını mahalleye taşıdı. Türkiye'de örnek bir projeye daha imza attıklarını belirten Başkan Bozbey, makamını her cuma günü farklı bir mahalleye taşıyacağını açıkladı.

Nilüferliler’in taleplerini bizzat yerinde dinlemek için farklı bir projeyi hayata geçiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, artık haftanın bir günü makamını karavanla mahallelere taşıyor. Her hafta cuma günleri bir mahallede hem çalışmalarını sürdürüp hem de vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Bozbey'in ilk durağı Nilüfer'in Atlas Mahallesi oldu.

Sabah saatlerinde Atlas Mahalle Meydanı'na karavanla gelen Bozbey, gün boyu randevularını burada kabul etti, çalışmalarını yine karavanda sürdürdü. Başkan Bozbey Atlas Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelerek onları dinledi. Projenin temelinin 2014 yerel seçimleri döneminde 'Başkan Burada' kampanyasıyla atıldığını kaydeden Başkan Bozbey, "16 yıl önce seçildiğimizde hedeflediğimiz 4X4 başkanlık 7/24 hizmet anlayışının yüzde 85'ini tamamlamış olduk. Böylece bu proje oluştu ve böyle bir karavan yaparak haftanın dört günü makamda dört saat vatandaşlarımızı kabul ederek onlarla görüşüyoruz, diğer zamanlarda zaten onlarla birlikte oluyoruz. Hafta sonları zaten halkımızın içindeyiz. Ama cuma günleri de bir mahallemize başkanlık makamını taşıyarak, o mahallemizi tanıtmayı ve o mahallemizin sorunlarını yerinde paylaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Böyle bir projenin Türkiye’de ilk kez uygulandığına dikkat çeken Başkan Bozbey, Nilüfer'in 64 mahallesine makamını taşıyacağını söyledi. Bozbey, "Türkiye'de örnek bir uygulama diyebiliriz. İnanıyorum ki bundan sonra birçok belediye böyle bir projeyi uygulamaya başlayacaktır. Bizler halkımızın sorunlarını yerinde tespit etmeyi, onlarla birlikte tartışarak onlarla birlikte karar vererek hatta mahallelimizi mahalle komiteleri aracılığıyla karar süreçlerine katarak o sorunları çözmeyi ve hedeflediğimiz projeleri orada gerçekleştirmeyi ilke edinen bir kurumuz. Bunun için hep önce insan dedik, bizim için insan önemli. İnsanın sağlığı mutluluğu ve onun güzel bir yaşam sürerek yaşam standartlarının artması önemli. Bizler de Nilüfer Belediyesi olarak herkesin, her yörede yaşayan insanlarımızın hem hayatını kolaylaştırmak aynı zamanda da yaşam kalitesini yükseltmek amacındayız. Bugün makam Atlas Mahallesi'nde, bizden randevu isteyen vatandaşlarımız hem burayı tanıyacaklar hem de bizimle görüşecekler. Mahallelerimizin tanıtımını da 'Başkan Burada' projesiyle yapmış olacağız" diye kaydetti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Atlas Mahallesi’nin ardından 13 Mart Cuma günü de makamını Çaylı Mahallesi’ne taşıyarak tüm çalışmalarını buradan yürütecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.