Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozbey: “Kırsal mahallelerin sorunlarını en aza indireceğiz“

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Burada’ projesi kapsamında bu hafta makamını İnegazi Mahallesi’ne taşıdı.Mahalle halkıyla buluşan Başkan Bozbey, Muhtar Erol Duman ile de karavanındaki makamında görüşerek, İnegazi...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 23:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozbey: “Kırsal mahallelerin sorunlarını en aza indireceğiz“

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Burada’ projesi kapsamında bu hafta makamını İnegazi Mahallesi’ne taşıdı.

Mahalle halkıyla buluşan Başkan Bozbey, Muhtar Erol Duman ile de karavanındaki makamında görüşerek, İnegazi Mahallesi hakkında bilgi aldı. Bozbey, ulaşım, çevre düzenlemesi, asfalt ve tarımsal sulama gibi konularda gelen taleplere destek verdiklerini belirtti.

Verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür eden İnegazi Mahalle Muhtarı Erol Duman da, “Tamamlanan camimize verdiğiniz destek bizi çok mutlu etti. Ayrıca cuma günleri Kadriye, İnegazi, Üçpınar güzergahında bölge halkının Çalı’ya ulaşımı için verdiğiniz desteğe minnettarız. Bozuk olan yolumuzun bakım-onarım çalışmalarını Nilüfer Belediyesi yaptı. Verdiğiniz hizmetler için halkım adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.