Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozbey'den öğrencilere tavsiyeler

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Kariyer Günleri”nde öğrencilerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2017 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2017 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozbey'den öğrencilere tavsiyeler

Bir kolej tarafından düzenlenen Kariyer Günlerinde hayatının önemli dönüm noktalarını gençlerle paylaşan Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin insan odaklı projelerini anlattı. Gençlerden, Kent Konseyi’nin Gençlik Meclisi ile Çocuk Meclisi’ne katılmalarını isteyen Bozbey, “Nilüfer Belediyesi olarak çalışmalarımızı önce insan ilkesi ile özgürlük, eşitlik, katılımcılık, demokrasi, vicdan, sosyal belediyecilik çerçevesinde yürütüyoruz. Biz, gençlerle ilgili bir proje yaparken gençlerin fikirlerini almazsak, o proje de eksiklikler olabilir. Nilüfer Kent Konseyi’nin Gençlik Meclisi ve Çocuk Meclisi’ne üye olarak fikirlerinizle şehrin geleceğine katkıda bulunabilirsiniz” dedi.
Gençlere hayat boyunca kendilerine bir hedef belirlemeleri ve planlı bir şekilde çalışmaları tavsiyesinde bulunan Başkan Bozbey, “Biz göreve geldiğimiz ilk gün ‘Bu şehrin bir hedefi’ olmalı dedik ve Nilüfer’i kültür sanat, eğitim bilim ve spor kenti yapmak için yola çıktık. Bugüne baktığımızda birçok büyükşehirden daha fazla kütüphanemiz, spor ve kültür salonlarımız mevcut. Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmesini sağlamak için de okullara büyük destek veriyoruz” şeklinde konuştu.
En büyük arzusunun gençlerin mutlaka sporun ya da güzel sanatların bir dalıyla ilgilenmesi olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, gençlerden, araştıran ve sorgulayan fertler olmalarını istedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.