Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Bizi kimse diz çöktüremez"

Bursa Düşünce Kulübü (BDK) yöneticileri Başkent Ankara’ya çıkarma yaptı. 15 Temmuz’da TBMM’nin bombalanan bölümünü Bursa Düşünce Kulübü Yönetimine gezdiren AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, “Bizi kimse diz çöktüremeyecek. İstikrarsızlık özlemi çekenler avucunu yalar” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Bizi kimse diz çöktüremez"
Bilal KAYAALTI / Bursahaber-Ankara Bursa Düşünce Kulübü (BDK) yöneticileri Başkent Ankara’ya çıkarma yaptı. 15 Temmuz’da TBMM’nin bombalanan bölümünü Bursa Düşünce Kulübü Yönetimine gezdiren AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, “Bizi kimse diz çöktüremeyecek. İstikrarsızlık özlemi çekenler avucunu yalar” dedi.



Milli İradeye Destek projesi kapsamında Başkent Ankara’da temas ve incelemelerde bulunan Bursa Düşünce Kulübü Yöneticileri; TBMM, İçişleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıkları ve göreve yeni atanan bazı bürokratlara hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Düşünce kulübü yönetimi, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Başbakan Binali Yıldırım’ın grubuna yaptığı konuşmayı dinledi.



Daha sonra AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’yla birlikte 15 Temmuz darbe girişiminde bombalanan alanı gezdiler. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve eski İçişleri Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala ile de bir araya gelen heyet, muhalefet partili vekillerle de görüştüler. Ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Daire Başkanlığı görevine getirilen eski Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanı olarak göreve başlayan DYP eski il başkanı Harun Akın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bursa Düşünce Kulübü Genel Başkanı Ercan Yakut, Bursa için ülke için iyilik adımları attıklarını söyledi. Yakut, dernek olarak her alanda öncü olabilmek ve Bursa’ya daha çok hizmet etmek adına çaba sarf ettiklerini belirterek, “Milli iradenin tecil ettiği makamı ziyaret ettik. 15 Temmuz ahlaksız kalkışması sonucu burası yara aldı ama dimdik ayakta” ifadelerine yer verdi.



‘BİZİ KİMSE DİZ ÇÖKTÜREMEZ’
AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Zekeriya Birkan ve Emine Yavuz Özgeç, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Erkan Aydın ve Gürsel Tekin’le TBMM’de görüşen Bursa Düşünce Kulübü yöneticileri, Başbakan Binali Yıldırım’la da halkın meclisinin bahçesinde günün anısına hatıra fotoğrafı çekindiler. Düşünce Kulübü Genel Başkanı Ercan Yakut’la görüşen Başbakan Yıldırım, “Bursa’nın iyiliği için önemli şeylere imza atıyorsunuz, sizi takip ediyorum. Düşünüyor, düşündürüyorsunuz. Kadim şehrimize katkı koyacak her türlü adımı alkışlıyoruz” dedi.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Düşünce Kulübü’nün attığı adımları önemsediklerini dile getirdi. Çavuşoğlu heyete, darbeciler tarafından 15 Temmuz gecesi bombalanan TBMM’nin bölümü hakkında bilgi verdi. Başarısızlıkla sonuçlanan kalkışmanın izlerinin silindiği milletin meclisinde Türk halkına hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Çavuşoğlu, “Bizim işimiz millete hizmet etmek, huzuru tesis etmek. Birileri bizi diz çöktürmek için türlü entrika ve dolaplar çeviriyor. Şunu bilsinler ki; bizi kimse diz çöktüremeyecek, milletimizi bölemeyecek, bayrağımızı indiremeyecek, vatanımızı parçalayamayacak, devletimizi yıkamayacak ve ezanlarımızı da susturamayacaklar. Çünkü ardımızda, arkamızda Türk halkı var. Bu halk, 15 Temmuz gecesi tankların altına yatarak, vatanına, meclisine ve demokrasiye sahip çıktı. Altını çizerek söylüyorum, istikrarsızlık özlemi çekenler avucunu yalar” şeklinde ifadeler kullandı.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.