Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birkan: "Yeni sistemle siyasi krizler bitecek"

AK Parti Gemlik ilçe teşkilatı, Karadeniz derneklerini ziyaret etti.Aslen Trabzonlu olan AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Gemlik Karadenizliler Derneği ve Gemlik Trabzonlular Derneği’ni ziyaret ederek, anayasa değişikliğini anlattı....

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Birkan: "Yeni sistemle siyasi krizler bitecek"

AK Parti Gemlik ilçe teşkilatı, Karadeniz derneklerini ziyaret etti.

Aslen Trabzonlu olan AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Gemlik Karadenizliler Derneği ve Gemlik Trabzonlular Derneği’ni ziyaret ederek, anayasa değişikliğini anlattı. Birkan, “Uzun zamandır gelemiyoruz. Çünkü parlamentoya girdik, şeytan taşlamaktan tavaf etmeye fırsat bulamadık. Bu seçimde parti yok. Bu seçimde vesayet odakları ve icraatın yarışı var. Bir senaryo düşünün. Seçimlerde ‘hayır’ çıkmış. Ardından biz istifa ediyoruz. Bizi dinleyecek her ilden bir arkadaş da vardır, bu 80 vekil eder. 80 vekil ayrılsa hükümet düşer. Alın size bir hükümet krizi daha. Ülke seçime gider, sonra fazla partili meclis olur, koalisyon görüşmeleri başlar. Ama sandıktan ‘evet’ çıkarsa, bu defa 80 değil, 180 kişi de istifa etsek, hükümete hiçbir şey olmaz, yönetim kaldığı yerden devam eder" dedi.

Yeni sistemle siyasi krizlerin biteceğinin altını çizen Birkan, "15 Temmuz darbe süreci devam ediyor. Bunu unutmayarak sandığa gitmeliyiz. O gün milletimizin canına kast eden, ülkemizde iç savaş çıkarmayı isteyen hainler 16 Nisanda da hayır çıkmasını istiyorlar” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.