Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BESAŞ'dan çalışanlara ödül

Türkiye’nin en büyük üçüncü, Bursa’nın ise en büyük ekmek fabrikası olan BESAŞ, başarılı çalışmaları takdir etmek için personelini çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BESAŞ'dan çalışanlara ödül

BESAŞ Sosyal Tesislerinde düzenlenen törende 5, 10 ve 15 yılını tamamlayan, 2013 yılı içerisinde kaza yapmayan, 2013 yılı içerisinde teklif veren, devamsızlık yapmayan, emekliye ayrılma hakkı kazanan ve düzenlenen futbol turnuvasında derece kazanan personel plaket ve kupa ile ödüllendirildi.

Törende konuşan BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, “İnsan yetenek yönetimi, günümüz insan kaynaklarının en önemli konusu. Yapılan araştırmalar, yetenek yönetiminde yüksek performans gösteren şirketlerin adil ücretlendirme imkanları sunma ve çalışanlarını memnun etme konularında başarılı olduğunu ortaya koyuyor. Bu durum, beraberinde insan yönetiminin temelini oluşturan ödül yönetiminin lüzumunu ortaya koyuyor. Adil ücretlendirme imkanı çalışan memnuniyetini etkiliyor. Çünkü çalışanlar, eşit olmak ve adil olmak arasındaki farkı bilen, fırsat eşitliğine inanan, ancak sonrasında çalışan ve çalışmayan için farklı politikalar uygulayan adaletli yöneticilerle çalışmak istiyor. BESAŞ yönetimi olarak performans değerlendirme ve adil ücretlendirme ile ilgili yaptığımız planlar meyvesini verdi. Performans değerlendirmesi sonucunda ödül kazanan çalışanlarımıza ödüllerini teslim ediyoruz. Böylece diğer çalışanlara örnek teşkil ederek onların da motivasyonu arttırmış oluyoruz” dedi.

Törende BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan ve birim yöneticileri tarafından ödüle layık görülen personellere ödülleri dağıtıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.