Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Belediyeyim Ben’e ödül

Nilüfer Belediyesi’nde kurum içi iletişimi güçlendirmek için çalışanlar tarafından hazırlanan Belediyeyim Ben dergisi daha ilk yılında ödül aldı.Çalışanları sosyal bir ortamda buluşturan Belediyeyim Ben dergisi Bursa Halkla İlişkiler...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Belediyeyim Ben’e ödül

Nilüfer Belediyesi’nde kurum içi iletişimi güçlendirmek için çalışanlar tarafından hazırlanan Belediyeyim Ben dergisi daha ilk yılında ödül aldı.

Çalışanları sosyal bir ortamda buluşturan Belediyeyim Ben dergisi Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin bu yıl beşinci kez verdiği Halkla İlişkiler Çalışmaları Ödülleri’ne (HİÇ) layık görüldü. 11 kategoride yapılan 54 başvuru arasında Belediyeyim Ben’e “Kurum içi iletişim” kategorisinde verilen ödülü Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Belediyeyim Ben ekibi ile birlikte aldı.

HİÇ Ödülleri Podyum Davet’de düzenlenen törende sahiplerini buldu. Birçok kurum ve kuruluşa ödüllerin verildiği geceye Nilüfer Belediyesi damgasını vurdu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Bukle Erman ve Yalçın Işıkyılıdız’ın da katıldığı gecede Belediyeyim Ben ekibi tam kadro yer aldı. Başkan Bozbey, ödülü ekibiyle birlikte Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç’ün elinden aldı. “Tek Başına Olmaz” mesajının verildiği gecede ödülü alan ekip, sahnede “Belediyeyiz biz” pankartı açtı. Ekibin ödül sevincini paylaşan Başkan Bozbey, artık klasik hale gelen özçekimi de yaparak bu anı ölümsüzleştirdi.

Gecede konuşan Başkan Mustafa Bozbey, “Halkla ilişkiler tüm kuruluşlar için son derece önemlidir. Halkla ilişkilerde çalışanların ürettiği değerler kurum ve kuruluşlarda çıtayı yükseltiyor. Bu işi yaparken sabırlı olmak gerek. Kişi olarak bile halkla iletişim kurarken karşıdakinin ne hissettiğini anlamanız gerekir. Ödül alan tüm kurumları kutluyorum. Bu ödüller kurum ve kuruluşları halkla ilişkiler noktasında teşvik ediyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Nilüfer Belediyesi’nin sosyal medya hesabına gelen bir mesaj sonucu verilen cevapla Türkiye’de espri konusu olan Belediyeyim Ben ifadesi belediyenin kurum içi dergisine de isim olarak verildi. 1 yıldır yayın hayatını sürdüren Belediyeyim Ben geride bıraktığı 4 sayıda farklı yaklaşım tarzı ile dikkat çekti. Belediye personeli, dergide, hobilerini, ilgi alanlarını, yeteneklerini, gezip gördüğü yerleri esprili bir dille paylaştı. Kurumdan mutlu anların ve haberlerin de yer aldığı dergi, artık vazgeçilmezler arasında. Her sayısı merakla beklenen Belediyeyim Ben’de şimdiye kadar barış, aşk, huzur gibi temalar konu edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.