Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye kavşağı kaldırdı, Bursa trafiği rahatladı

Bursa-İzmir yolundaki Orhaneli kavşağı kaldırılınca trafik rahatladı.İzmir yönünden Bursa şehir merkezine geliş trafiğini büyük ölçüde sıkıştıran Orhaneli kavşağı ortadan kalktı. Bursa trafiğini rahatlatmak için çalışmalarına...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2017 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2017 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediye kavşağı kaldırdı, Bursa trafiği rahatladı

Bursa-İzmir yolundaki Orhaneli kavşağı kaldırılınca trafik rahatladı.

İzmir yönünden Bursa şehir merkezine geliş trafiğini büyük ölçüde sıkıştıran Orhaneli kavşağı ortadan kalktı. Bursa trafiğini rahatlatmak için çalışmalarına hız vermeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Nilüfer ilçesinde günün her saati yoğun olarak kullanılan ve İzmir-Bursa yolunu sıkıştıran Orhaneli kavşağı kaldırıldı. Kavşağın ortadan kalkmasıyla birlikte trafik daha hızlı akmaya başladı. Döner kavşağın kalkmasıyla birlikte trafiğin rahatladığını ifade eden bölge esnafı ve sürücüler, "Bu geç kalınmış bir uygulamaydı. Döner kavşağın kaldırılmasıyla birlikte trafik büyük ölçüde rahatladı” dedi.

Öte yandan İzmir Yolu’nda sıkışıklığa sebep olan Orhaneli Kavşağı’nda yeni düzenlemeyle birlikte akıllı sinyalizasyon sistemi uygulanacağı belirtildi. Sisteme göre, hangi yönde araç yoğunluğu varsa otomatik ölçüm yapan trafik ışıkları buna göre zamanlama yapacak. Yeni sistem birkaç güne faaliyete başlayacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.