Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEGD’de bayrak değişimi

Bursa’da önemli bir eksiği kapatmak adına 2015 yılında kurulan Bursa Ekonomi Gazetecileri Derneği (BEGD), Olağanüstü Genel Kurulu’nu Basın Kültür Sarayı’nda gerçekleştirdi. Derneğin yeni başkanı Elif Sezgin oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2018 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BEGD’de bayrak değişimi

BEGD üyelerinin ve Bursa’da faaliyet gösteren aktif gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı’nın da katıldığı Genel Kurul’da Elif Sezgin başkanlığındaki tek liste onaylandı. Divan başkanlığını Ahmet Emin Yılmaz’ın yaptığı Genel Kurul’da yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Elif Sezgin, Binay Kazan, Fatma Demir Altıok, Canan Güleç, Nurullah Nuri Yavuz, Evren Öztürk, Can Topaktaş, Kenan Kibar, Sercan Uslubaş. Genel kurulda ayrıca, Elif Sezgin, Binay Kazan, Fatma Demir Altıok ve Kenan Kibar da Marmara Gazeteciler Federasyonu delegeliğine getirildi.
BEGD’nin Bursa dinamikleriyle birlikte kısa zamanda kent ekonomisine katkı koyacak etkin çalışmalar yapacağını dile getiren yeni Başkan Elif Sezgin, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Kurucu başkan Orhan Çelik de, yeni yönetime başarılar diledi.
Derneğin yeni yönetimi, Genel Kurul’un ardından ilk toplantısını da yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. Buna göre; Başkan Yardımcısı Binay Kazan, Genel Sekreter Canan Güleç, Sayman Fatma Demir Altıok olarak belirlenirken, üyeler Nurullah Nuri Yavuz, Evren Öztürk, Can Topaktaş, Kenan Kibar ve Sercan Uslubaş olarak seçildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.