Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram öncesi bıçaklar sıraya girdi

Kurban bayramı telaşı saran vatandaşlar bıçaklarını biletmek için bıçakçılara akın ediyor.Bayram öncesi bıçakçılarda tatlı bir telaş yaşanıyor. Kurbanlıklarını eziyet vermeden kesmek için bıçaklarını biletmek isteyen vatandaşlar,...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2017 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2017 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayram öncesi bıçaklar sıraya girdi

Kurban bayramı telaşı saran vatandaşlar bıçaklarını biletmek için bıçakçılara akın ediyor.

Bayram öncesi bıçakçılarda tatlı bir telaş yaşanıyor. Kurbanlıklarını eziyet vermeden kesmek için bıçaklarını biletmek isteyen vatandaşlar, bıçakçıların yüzünü güldürdü. Yaklaşan kurban bayramı ile birlikte bıçakçılar mesailerini yüzde yüz arttırdı. Gelen bileme işlerini bitirmek için harıl harıl çalışan bıçakçılar, işlerin artmasının mutluluğunu yaşıyor.

Bursalı bıçakçı Aziz Şen, “Yaklaşan kurban bayramı sebebiyle bıçaklarını biletmek isteyen vatandaşlar bize geliyor. Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte işlerimizde gözle görülür bir artış var. Gelen işleri yetiştirmek için çalışma saatlerini artırdık. İşlerimizin artmasından memnunuz. Kurbanlık bıçakları 2 lira 50 kuruşa, satırları ise 5 liraya biliyoruz. Kurbanda rahat şekilde kurbanlıklarını kesmek isteyen bıçaklarını mutlaka biletmeli” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.