Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yılmaz velilerle buluştu

Bursa’nın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Şehit Cemal İlkokulu Okul Aile Birliği’nin düzenlediği kahvaltıya katılarak, veliler ve öğretmenlerle bir araya geldi.Programa Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yanı sıra İlçe...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2018 23:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Yılmaz velilerle buluştu

Bursa’nın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Şehit Cemal İlkokulu Okul Aile Birliği’nin düzenlediği kahvaltıya katılarak, veliler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Programa Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, İlçe Şube Müdürü Adnan Uluğ, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Okul Müdürü Hasan Gün, okul aile birliği, öğretmenler ve veliler katıldı. Kahvaltının ardından okulun çok amaçlı salonunda konuşan Başkan Refik Yılmaz, Şehit Cemal İlkokulu’nun projesinin bittiğini ve yıl sonuna kadar temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Okul yapılırken eğitim ve öğretimin devam edeceğini ifade eden Başkan Yılmaz, yeni okul binası tamamlandıktan sonra mevcut okulun yıkılarak bahçe haline geleceğini sözlerine ekledi. Köşede bulunan ve mahalleye geçişi engelleyen 5 katlı binanın da kamulaştırılacağını anlatan Başkan Yılmaz, “Binada ikamet eden vatandaşlarımıza isterlerse Çamlık konutlarından daire vererek, hiç mağduriyete uğratmadan, okulumuzun ve mahallemizin giriş çıkışını engelleyen binayı oradan kaldırmış oluruz. Evlatlarımız güvenli şekilde eğitim gördükleri takdirde velilerimiz de o kadar huzurlu olur” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.