Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Torun: "Hedefimi milli iradenin önünü daha fazla açmak"

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, üç merkez ilçe yönetimi ve belediye meclis üyelerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2017 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2017 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Torun: "Hedefimi milli iradenin önünü daha fazla açmak"

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, partisinin Osmangazi Yıldırım ve Nilüfer İlçe yönetimleri ile belediye meclis üyelerine sandık yönetim kurulları ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Merinos AKKM Başkanlık Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Başkan Torun’un yanı sıra il yöneticileri,  Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Burada konuşan Başkan Torun, sandık yönetimlerinin önemine vurgu yaptı. Başkan Torun, Türkiye’nin yoğun bir gündem içerisinde olduğunu belirterek, Türkiye’nin önünü açacak sistem değişikliği tekliflerinin halka sunulmasında önemli aşamalar katedildiğini anlattı. Torun, Bir yandan ülkemizin içinde ve çevresinde huzuru bozmaya çalışan şer odakları ile mücadele edilirken diğer yandan da ülkenin önüne konulan büyük hedefler yolunda durmaksızın ilerlediklerini kaydederek, “Bir yandan farklı isimlerle türeyen dış kaynaklı terör grupları, bir yandan gerçek yüzünü yüzyılın ihaneti ile gösteren FETÖ  ve büyük Türkiye’nin karşısındaki tüm odaklar…Allah’ın izni, milletimizin desteği ve azmimizle hepsinin kökünü kurutmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bir yandan da Türkiye’yi daha da güçlendirecek adımlarımızı atıyoruz” dedi.

Torun, yönetim sistemi değişikliği ile ilgili çalışmalarına da değinerek, “Bizler birilerinin dediği gibi rejimle oynamaya, cumhuriyet kazanımlarını silmeye çalışmıyoruz. Bizim derdimiz, Türkiye’nin üstüne çöreklenen vesayet rejimlerini yok etmek. İnşallah halkımızın desteği ile bunu başaracak ve Türkiye’yi bölgesinde ve dünyada daha fazla söz sahibi bir ülke haline getirebilmek adına adımlarımızı büyüteceğiz. Tabi ki son kararı her zaman olduğu gibi halkımız verecektir. Bizler milli iradenin gücüne inanıyor ve bu gücün önündeki tüm engelleri silmeye çabalıyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.