Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Torun'dan hayırlı olsun ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, yeni kabinenin açıklanmasının ardından Ankara’ya geçerek devir teslim törenlerine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2017 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2017 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Torun'dan hayırlı olsun ziyaretleri

Başkan Torun, yeni kabinede Başbakan Yardımcısı olarak görev alan Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti ve devir teslim törenine katıldı. Daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun, görevini yeni bakan Jülide Sarıeroğlu’na devrettiği programa katıldı. Başkan Torun, daha sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarındaki devir teslim törenlerine iştirak etti ve yeni kabinede Adalet Bakanı olarak görev alacak olan Abdülhamit Gül’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Torun, konu hakkında açıklamalarda bulunurken, yeni kabinenin de birbirinden yetkin isimlerden oluştuğunu ifade etti. Başkan Torun, AK Parti’de görev değişimlerinin bir bayrak teslimi olduğunu belirterek, Türkiye’nin önüne konulan büyük hedefler doğrultusunda yeni dönemde de koşar adımlarla ilerleneceğine dair inancını vurgulayarak, yeni kabinenin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.