Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özkan mazbatasını aldı

Karacabey ilçesinin yeni belediye başkanı AK Partili Ali Özkan, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını teslim aldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2014 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2014 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Özkan mazbatasını aldı

Mazbatasını aldıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ve kalabalık bir partili grubuyla belediye binasına yürüyen yeni Belediye Başkanı Ali Özkan, kesilen kurban ve okunan duaların ardından vatandaşlara seslendi.

Öncelikle seçim süreci boyunca kendisine destek olan vatandaşlara teşekkür eden Özkan, “Her zaman ‘üçlü olsun güçlü olsun’ derken işte bunu kastediyorduk. Milletvekilimiz Önder Matlı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve Karacabey’de biz. Dediğimiz oldu ve artık Karacabey kazanacak” dedi.

Ali Özkan, belediyeyi gülerek aldıklarını belirterek, “Günü geldiğinde de gülerek bırakırız” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, seçim sonrası Karacabeyli vatandaşlara teşekkür etmek için geldiğini ifade ederek, “Tesadüf oldu. Yeni Belediye Başkanı Ali Özkan’ı da böylece tebrik etmiş olduk. Her zaman söylediğimiz gibi, bundan sonra büyükşehir olarak Karacabey’e en büyük desteği vereceğiz” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı da yaptığı konuşmada, “Her şey çok güzel oldu ve Karacabey kazandı. Artık Karacabey hak ettiği hizmetleri alacaktır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından belediye başkanlığı koltuğuna oturan Ali Özkan’a, Başkan Yardımcısı Fahri Köfteci tarafından belediyenin anahtarı teslim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.