Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Edebali Gönüllere Dokunuyor

Yıldırım’da her hafta başka bir mahallede vatandaşların evlerine misafir olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyerek anında çözüm getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2018 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2018 00:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Edebali Gönüllere Dokunuyor

İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla ürettiği sürdürülebilir hizmetlerle yerel yöneticilikteki farkını ortaya koyan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ev ziyaretleri kapsamında 571 haneye giderek vatandaşların konuğu oldu. Saha Araştırma Ekibi ise 1 Aralık 2015’den bu yana 60 bin 113 haneye giderek vatandaşlara ulaştı. Her hafta başka bir mahallede ilçe sakinlerinin evlerine konuk olduğunu dile getiren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Anadolu’dan, Balkanlar’dan, Kafkaslar’dan ve tüm gönül coğrafyamızdan şehrimize gelen vatandaşlarımızla birlikte oluşturduğumuz kültür mozaiği toplum yapımızla önemli bir zenginliğe sahibiz. 750 bini aşkın nüfusuyla bu büyük ailenin ve dayanışma duygularını güçlendirmek adına hemşehrilerimizin evlerine misafir oluyor, Yıldırım’ın geleceği için ürettiğimiz çalışmalarımızı paylaşıyoruz” diye konuştu.

ORTAK AKIL VURGUSU

Yıldırımlıların ayağına hizmet götüren 'Edebali ile El Ele' projesi kapsamında ekiplerin ilçenin tüm mahallerinde çalınmadık kapı, görüşülmedik kişi bırakmadıklarını vurgulayan Başkan Edebali, “Yönetim ilkemiz olan ‘Katılımcı Belediyecilik’ anlayışıyla vatandaşlarımızdan elde edilen bilgi, talep ve öneriler doğrultusunda Yıldırım’ın tümünde yürütülecek hizmetlerin yol haritasını sağlıklı bir şekilde planlamaya devam ediyoruz. Mobil ekiplerimiz sayesinde de aksaklıklara anında müdahale ederek hemşehrilerimizin memnuniyetinin en üst seviyede olmasını sağlıyoruz. Ekiplerimiz aynı zamanda ilçemizde sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgilendirme yaparak vatandaşlarımızı bilinçlendiriyor" şeklinde konuştu.

İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK

Ev ziyaretleri ile birlik ve beraberliği pekiştirerek, ihtiyaç olan mahalle kültürünü de ayakta tuttuklarını belirten Başkan Edebali, “Toplumu ayakta tutan en önemli unsurlar aile bağları, komşuluk ilişkileri ve dayanışma ruhudur. Bizimde yüksek dayanışma ve paylaşma duygusuna sahip bir kültürümüz var. Bizi güçlü kılan bu hasletlerimizi yaşatmak ve geliştirmek adına sık sık hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz" ifadelerini kullandı. Hizmet önceliklerinin insan odaklı olduğunu da anımsatan Başkan Edebali, gerek fiziki, gerek ise sosyal ve kültürel açıdan Yıldırım’ı yeniden ayağa kaldırırken, ortak akıl anlayış politikası gereği görüşülmedik tek bir kişi bırakmadıklarını bildirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.