Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Edebali'den sahura kadar mesai

Ramazan ayı münasebetiyle Yıldırımlılarla bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Hamamlıkızık Mahalle sakinleriyle sahur programında buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2017 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2017 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Edebali'den sahura kadar mesai

'İdeal Şehir Yıldırım' amacı doğrultusunda ilçe sakinlerinin her türlü fikir, öneri ve davetlerine önem veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ramazan ayında da yoğun mesaisini aksatmadan sürdürüyor. Bu kapsamda Hamamlıkızık Mahallesi'nde düzenlenen sahur programına Başkan İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve mahalle sakinleri katıldı. Yıldırım'ın geleceğe taşınması yolunda yönetim biçimi olarak 'ortak akıl' kavramını ön plana çıkarttıklarını belirten Başkan Edebali, "Hemşehrilerimizle bir araya gelerek şehrimize artı değer katacak, geleceğe taşıyacak fikir alış verişlerini yapma imkanı buluyoruz” dedi.
Mahalle ziyaretlerinin Ramazan ayı ile birlikte gece-gündüz devam ettiğini aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Yaşadığı şehre aidiyet duygusu hisseden, ilçesindeki gelişmeleri yakından takip eden hemşehrilerimizin görüşleri bizim için önemli. Bu birliktelik ve dayanışma ruhuyla, Yıldırım’ı el birliğiyle özlenen konumuna getireceğiz” diye konuştu.


Ramazan ayı boyunca Yıldırım’da gerçekleştirilecek etkinliklerle ilçedeki kardeşlik ve paylaşım duygularına katkı sağlayacaklarını ekleyen Başkan Edebali, “Mübarek Ramazan ayının maneviyatında Yıldırım’ı daha iyi noktalara taşımak hepimizin görevi. Bu kutsal ayı hemşehrilerimizle birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.