Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Aktaş, kadın muhtarlarla buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Bursa’da görev yapan kadın mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.Merinos’taki Gönül Dostları Sofrası’nda yapılan kahvaltılı toplantıya,...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Aktaş, kadın muhtarlarla buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Bursa’da görev yapan kadın mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Merinos’taki Gönül Dostları Sofrası’nda yapılan kahvaltılı toplantıya, Başkan Aktaş’ın eşi Sevinç Aktaş da katıldı. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, mahallelere ait sorunlar ile muhtarların Büyükşehir Belediyesi’yle olan ilişkileri ele alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kadın muhtarların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Buluşmanın yoğun programlar nedeniyle geç yapıldığını belirten Aktaş, görevde bulunan tüm muhtarları ortaya koydukları üstün gayretler nedeniyle tebrik etti. Muhtarlık müessesesinin meşakkatli olduğunu, kurumun ‘personel ve makine ekipman yokluğunda’ zor şartlarda faaliyet gösterdiğini kaydeden Aktaş, “Demokrasimizin uç beyleri olarak bilinen muhtarlar, başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarının imkanlarıyla fayda üretmeye çalışıyorlar. ‘Mahallede açta açıkta kalan insan var mıdır, ulaşım ve eğitimde sıkıntı yaşanıyor mu?’. Bulundukları bölgelerde bu tür soruları soran, imkanlar çerçevesinde sordukları sorulara cevaplar arayan kişi profilidir muhtarlarımız. Bu bir de bayan olunca, icra edilen görev daha bir anlam kazanıyor. Bu nedenle tüm kadın muhtarlarımızın gününü kutluyorum. Sevdikleriyle birlikte onlara hayırlı uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Aktaş, Bursa’yı daha güzel yarınlara taşımak için muhtarlarla omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Şehrin sıkıntıları konusunda muhtarların detay bilgilere sahip olduğunu ve kurumdan elde edilen bilgilerle var olan problemlere çözüm bulmaya çalıştıklarını anlatan Aktaş, “İnşallah bu güzel şehrimizi el birliğiyle daha güzel yarınlara taşıyacağız. Bursa bunu fazlasıyla hak ediyor. Kırmayıp bugün bizlerle beraber oldukları için kadın muhtarlarımıza tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.