Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başından vurulmasına rağmen hayata tutundu

İnegöl ilçesinde, arkadaşı tarafından tabanca ile başından vurularak ağır yaralanan kadın, inanılmaz bir şekilde hayata döndü. 21 günlük yoğun bakım tedavisinin ardından normal servise alınan, fakat geçici hafıza kaybı yaşayan E.K,, “Beni Allah korudu” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başından vurulmasına rağmen hayata tutundu

Olay, 1 Nisan 2014 tarihinde 2. OSB yolunda bir araçta meydana gelmişti. İddiaya göre, E.G., 45 yaşındaki E.K. isimli arkadaşı ile iki kadını daha özel otomobiline alarak, Hamzabey köyün üzerindeki yolda, baraj manzarasında sohbet etmeye başlamışlardı. Ancak bir süne sonra çıkan tartışmada, E.G, belinden çıkardığı tabanca ile E.K.’yi kafasından vurup firar etmişti. Ağır yaralı kadın, haber verilmesi üzerine olay yerine giden 112 ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Alnının sağ tarafından girip kafasının arka kısmından çıkan kurşunla ağır yaralanan kadın, geçirdiği ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı. 21 gün boyunca yoğun bakımda kalan kadın, 7 günden beri de hastanede normal serviste tedavi görüyor.

İHA'ya konuşan E.K., “Yaşadığıma inanamıyorum. Allah beni korudu. .Beni vuran kişiyle asla para transferimiz olmadı. Parayla alakalı problem yaşamadık. Birisi onu doldurdu. Beni vurmak istemedi. Kazaydı. Başkasının yüzünden korkutmak için yapmıştır” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.