Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım, Bursalılara böyle seslendi

Başbakan Binali Yıldırım, demokrasi nöbeti tutan İznik halkına telefonla seslendi.15 Temmuz darbe girişiminin ardından İznikliler demokrasi nöbetine devam ediyor. İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 19:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yıldırım, Bursalılara böyle seslendi
Başbakan Binali Yıldırım, demokrasi nöbeti tutan İznik halkına telefonla seslendi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından İznikliler demokrasi nöbetine devam ediyor. İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, kamu kurum kuruluşları ve STK temsilcilerinin ve İznik halkının her akşam katıldığı demokrasi nöbetlerinin 15. gecesinde Başbakan Binali Yıldırım’dan telefon sürprizi geldi. Başbakan Yıldırım konuşmasında “Öncelikle tüm İzniklilere hayırlı akşamlar diliyorum. Bu vesileyle şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun. Gazilerimize şifalar, hayırlı, uzun ömürler diliyoruz. Bir kez daha diyoruz ki bu millet bölünmez, Türkiye yenilmez. Bunu gördük ve yaşadık. Bugün bu millete ve ülkemize güvencimiz, inancımız eskisinden çok daha fazladır. Allah ülkemize ve milletimize böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın. Ama silahlı darbe girişiminde bulunan asker kılığı içerisinde ki caniler, FETÖ terör örgütü elemanları unutmasınlar ki yaptıkları yanlarına kar kalacak. Bunların hesabını şehitlerimiz adına, gazilerimiz adına, 79 milyon vatan evladı adına onlardan sorulacaktır, bundan emin olabilirsiniz. Bu duygu ve düşünceler ile hepinize hayırlı geceler diliyorum” dedi.
Başkan Sargın ise "Başbakanım tüm Türkiye olduğu gibi İznik haklıda sizlerin ve milli iradenin yanındadır. İnşallah çok güzel yarınlar bizleri bekliyor. İznikliler olarak sizlere şükranlarımızı arz ediyor, bizlerde hayırlı geceler diliyoruz” diye konuştu.
Başbakan Binali Yıldırım daha sonra telefondan İznik halkına el sallayarak hayırlı geceler temennisinde bulunurken, demokrasi nöbeti tutan İznik halkı da kendisine “Dik Dur Eğilme Bu Millet Seninle” sloganlarıyla destek verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.