Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan Panayırına Gitmeyen BİR, Giden BİN Pişman!

Bursa'da bu yıl 9'ncusu düzenlenen Balkan Panayırı'nda dün gece sahne alan Balkanların sevilen sanatçısı Azis, Bursalılara unutulmaz bir gece yaşatması beklenirken izdihama sebep oldu!

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2019 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2019 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balkan Panayırına Gitmeyen BİR, Giden BİN Pişman!

Özel Haber: Sevinç ÇELEBİ

BURSA’nın Nilüfer İlçesi’nde, 28-29 Eylül tarihleri arasında bu yıl 9. kez, Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Belediyespor ve Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) iş birliğiyle “Balkan Panayırı” düzenlendi.

İZDİHAM YAŞANDI

9’uncu Geleneksel Nilüfer Görükle Balkan Panayırı’nın ilk günlerine katılım diğer yıllara nazaran alışılagelmişin üstünde seyrederken, panayırın son gününde (29 Eylül) Balkanların sevilen sanatçısı Azis’in de sahne alacak olmasıyla doruğa ulaştı. Pazar alanının ve organizasyon yetersizliği ise izdiham yaşanmasına sebep oldu.

BİZİ NEDEN BIRAKTIN BOZBEY…

Alanın yetersizliğinden nefes almakta zorlanan ve dumandan etkilenen bir çok kişi fenalaşırken, bayılmak üzere olan 60 yaşlarında bir kadın protokole ayrılmış tribüne sığınmak istedi ancak bu kez de güvenlik engeline takıldı. Yaşlı kadının durumuna aldırış etmeyen görevliler yardımcı olmak bir yana, fenalaşan kadını iteklemeye başladı. Olayı gören bir çok vatandaş “Bozbeeeey, neredesin başkanım. Bizi neden bıraktın” nidası attı.

PROTOKOL, PROTOKOL ALANINA ALINMADI!

Sahnenin karşısına protokol için kurulan tribüne, panayırı düzenleyenlerden biri olan Bal-Göç yetkilisi basın mensuplarının gözü önünde içeri almazlarken, diğer yandan telefonla ‘birileriyle’ konuşan görevliler, protokol olup olmadığı bilinmeyen kişileri içeri aldı...

BASIN ENGELLENMEYE ÇALIŞILDI

Protokol alanına giden ve görevliye basın kartlarını göstererek ‘Basın mensupları olarak Nilüfer Belediyesi tarafından panayıra davetliyiz, çekim yapabilmemiz için bizlere ayrılmış bir yeriniz var mı?’ sorusuna karşılık görevlinin ‘bir dakika sormam lazım’ yanıtının üzerinden 40 dakika cevap alınamadığı gibi, bulundukları yerden zor bela fotoğraf almaya çalışınca, protokol tribünündeki görevliler tarafından makineleri ellerinden alınmaya çalışıldı!...

PARK SORUNU YAŞANDI

Panayıra gitmeye çalışan vatandaşların bir kısmı park yeri bulamadıkları için araçlarını kilometrelerce uzağa bırakıp alana kadar yürümek zorunda kalırken bazıları da çareyi geri dönmekte buldu. 

ORGANİZATÖRLER SINIFTA KALDI

Bursa'da bu yıl 9'ncusu ve Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem döneminde 1’si düzenlenen Balkan Panayırı organizasyonu katılımcılara göre sınıfta kaldı.

GECEDEN OBJEKTİFE YANSIYAN GÜZEL BİR İKİ KARE...

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.