Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan Mahallesi esnafından Bozbey’e teşekkür plaketi

Balkan Mahallesi esnafı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e bu yıl yedincisi düzenlenen Nilüfer Görükle Balkan Panayırı için teşekkür plaketi verdi.Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Nilüfer Görükle Balkan...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balkan Mahallesi esnafından Bozbey’e teşekkür plaketi

Balkan Mahallesi esnafı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e bu yıl yedincisi düzenlenen Nilüfer Görükle Balkan Panayırı için teşekkür plaketi verdi.

Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Nilüfer Görükle Balkan Panayırı’nın tamamlanmasının ardından Balkan Mahallesi esnafı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e plaket vererek teşekkür etti. Balkan Mahallesi’nde düzenlenen teşekkür yemeğine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Naci Kale, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Balkan Mahalle Muhtarı Muhammed Gölcüklü, Kurtuluş Mahalle Muhtarı Mehmet Saldız ve Balkan Mahallesi esnafı katıldı. Nilüfer Görükle Balkan Panayırı’na ilginin her yıl arttığını kaydeden Başkan Bozbey, “Nilüfer Balkan Panayırı’nı sporuyla, kültürüyle, sanatıyla Türkiye’nin örnek festivali yapmak zorundayız. Balkan Mahallesi’nde yaşayan esnafıyla, dernekleriyle, yaşayanlarıyla ve iş dünyasıyla bunu gerçekleştirmek için hep birlikte çaba göstermemiz gerekiyor” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.