Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAL-GÖÇ İnegöl'de yeni yönetim

Bal-Göç İnegöl Şubesi'nin başkanlığına Mustafa Kahraman seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAL-GÖÇ İnegöl'de yeni yönetim
 Bal-Göç İnegöl Şubesi'nin başkanlığına Mustafa Kahraman seçildi.

Bal-Göç'ün 12. olağan genel kurul toplantısı dernek binasında yapıldı. Mevcut başkan Özlem Çelik, işlerinin yoğunluğu sebebiyle tekrar aday olmazken, tek liste ile seçime gidildi. Mustafa Kahraman oy birliği ile başkanlığa getirildi.

Genel kurulun hayırlı olmasını dileyen Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (Bal-Göç) Genel Başkanı Yüksel Özkan, “Bizleri halen bilmeyen çevreler var. Dönem dönem küçümseyen yaklaşımlarla karşılaştık. Hangi siyasi parti temsilcisi olursa olsun, biz siyasi partilere eşit mesafede olduk. Gerçekten birleştirici olmamız gerekiyor. Biz zaten her zaman birleştirici ve yapıcı olduk. Çünkü, bu ülke hepimizin. Hepimizin sahip çıkması lazım. Bu misyonu, gelecek neslimize de aşılamamız gerekiyor” dedi.

Türkiye nüfusunun yarısına yakınının Balkan göçmeni olduğunu iddia eden Özkan, “Biz Anadolu topraklarından oralara gitmiş, tekrar geri gelmişiz. Balkan Türkleri, bugünkü demokrasinin birer sigortasıdır. Tabanımızın düşüncelerini kurumlara aktardık. Önümüzde Bulgaristan seçimleri var. 5 Ekim 2014 Pazar günü yapılacak oylamaya katılın. Orada bizi temsil eden Hak ve Özgürlükler Partisi'ne geçen sene destek verdiğimiz gibi, bu sene de destek verelim. Hiçbir şüpheye mahal vermeden görevimizi yapalım. 48 milletvekili deniyor. Parlamentoda bu sayıya ulaşmak gerekiyor. Tekrar bu seçimleri önemle hatırlatıyorum. Genel kurulun hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Bal-Göç İnegöl Şubesi'nin yeni başkanı Mustafa Kahraman da, “Derneğimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen yönetici ve üye herkese teşekkür ederim. Kuruluşundan bu yana çok güzel işlere imzalar atıldı. İlk muhacirlik günleri şüphesiz kolay değildi. Çok zor günlerden geçildi. Birlik ve beraberlik içerisinde güçlüklerin üstesinden gelindi. Yeni dönemde bu birlik ve beraberliğin yaşaması için gayret göstereceğiz" dedi.

Mustafa Kahraman’ın başkanlığındaki yönetim kurulu, Şirin Cenkçi, Mehmet Öğütveren, Erdoğan Türk, İzzet Esatoğlu, Sema Küçükfilibe, Meryem Aliçavuş, Ertan Başdere, Sabiha Dönmez, Leman Satılmış, Mergül Cengiz, Anıl Güneş, Şenay Coşkun, Recep Molla ve Reyhan Özkan’dan oluştu. Denetleme kuruluna Alaattin Kırcalı ile Özlem Çelik ve Beytullah Tuncel seçildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.