Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Su Şişeleme Fabrikası'nın temeli atıldı

Bakan Müezzinoğlu, 16 Nisan’dan sonra ülkenin yolculuğunun yönetim anlamında otobanlarda olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da Su Şişeleme Fabrikası'nın temeli atıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 16 Nisan’dan sonra ülkenin yolculuğunun yönetim anlamında otobanlarda olacağını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’in Gözede Mahallesi’nde yapılacak olan su şişeleme fabrikasının temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Müezzinoğlu, “Bugüne kadar yönetim anlayışlarında zaman zaman ağır bedeller ödeyen, sıkıntılar yaşayıp, millet olmanın zorluklarını yaşadık. O sebeple dünya ile yarıştı geride kaldı. Milletimiz bedel ödedi. Milli iradenin merkezde olduğu, milletin iradesinin güçlü olduğu, millet adına güçlü bir sisteminin ülke yönetimine geldiği, güçlü ve istikrarlı bir dönemi yakalayarak, o muasır medeniyet seviyesindeki yola daha güçlü yol alacağız. Bu ülkenin yönetiminin ucu millet olması daha doğru ya da belirli vesayet odaklarında mı olması doğru. Zaman zaman millete müdahale ederek, ümüğünü sıkması mı doğru, yoksa millete bedel ödetmek isteyenlerin ümüğünü milletin sıkması mı doğru. Bundan önce milletin ümüğünü sıkan çok vesayet odakları oldu. Millet kendisine yanlış yapanların hesabını sorsun. Artık millet ümüğü sıksın. Milletin önünde engel kalmasın” dedi.

16 Nisan’dan sonra ülkenin yolculuğunun yönetim anlamında otobanlarda olacağını dile getiren Müezzinoğlu, “Otobanda gidecek yönetim. Bugüne kadar stabilize yollarda gittik. Zaman zaman o yollarda birileri çukur kazdı, hainlik yaptı, milletin kaderiyle oynamak istedi. Bundan sonra milletin kaderiyle oynanamayacak döneme giriyoruz. İnşallah yeni dönem su gibi bereketli olacak. Milletin iradesine sağlık, şifa getirecek. Türkiye inşallah 20213’de o muhasır medeniyetler seviyesine ulaşacak” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise “Temelini attığımız tesis ilk etapta 61 bin metrekare arsada ve 16 bin metrekare kapalı alandı. Yaklaşık 80 milyona mal olacak. 6 ay içerisinde bitmiş olacak. Günde 80 tırın üzerinde ilk anlamda ürün çıkacak” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından protokol tesisin temelini attı. Programa Müezzinoğlu’nun yanı sıra, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ve mahalle sakinleri katıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.