Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan'dan Bursa'da gençlere 'adam olmanın' tarifi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Sevgili gençler hiç tereddüdünüz olmasın öz değer, öz saygı ve öz güvenin hakkını ne kadar güçlü verirseniz o kadar zengin olursunuz demeyeceğim, o kadar makam sahibi olursunuz demeyeceğim, o kadar imkan sahibi olursunuz demeyeceğim. Ama adam olursunuz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan'dan Bursa'da gençlere 'adam olmanın' tarifi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Teknik Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı açılış törenine katıldı. Gençlere çeşitli tavsiyelerde bulunan Müezzinoğlu, "Vatana ve millete hayırlı bir nesil yetiştirmek için üniversiteler önemli bir görev üstleniyor. Gençlerimize 3 kelime söylemek istiyorum. Gençler için söylediğim hepimiz için geçerli. Milliyeti, ırkı, dini, cinsi ne olursa olsun bir bireyin özdeğerleri olması gerekir. Bu özdeğer, dürüstlük, güvenirlik ve çalışkanlıktır. Biz sosyal bir toplumuz. Bir ailenin evladı, bir vatanın vatandaşı, bir bayrağın altında geleceğe umutla bakan bireyleriz. Tarihte dünyaya medeniyet sunmuş bu milletin ferdi olmaktan gurur duyarız. Bu milletin medeniyet değerleri benim öz değerlerim olmalıdır. Bu özdeğerlerle geleceğe yürüyen, kendisine saygısı olan gençler yetişmeli. Dünyanın neresinde olursanız olun başınız dik alnınız ak olsun. Hak ve adaletin peşinde olun. Hedeflerinizi hem kendiniz, hem milletiniz hem de insanlık için koyun" dedi.

"Adam olursunuz"
Müezzinoğlu, konuşmalarına şöyle devam etti:
"Sevgili gençler hiç tereddüdünüz olmasın öz değer, öz saygı ve öz güvenin hakkını ne kadar güçlü verirseniz o kadar zengin olursunuz demeyeceğim, o kadar makam sahibi olursunuz demeyeceğim, o kadar imkan sahibi olursunuz demeyeceğim. Ama adam olursunuz."
Konuşmaların ardından Bakan Müezzinoğlu üniversite yönetimi ile toplu fotoğraf çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.