Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Bursa'da FETÖ'nün gerçek yüzünü gözler önüne serdi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın ekim ayı olağan meclis toplantısında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 17-25 Aralık operasyonlarının bir algı operasyonu olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Bursa'da FETÖ'nün gerçek yüzünü gözler önüne serdi
FETÖ terör örgütünün bir kadın vekilin banyo yaparken gizli kamera ile görüntüsünü çektiklerini söyleyen Bakan Özhaseki, "Herkesi dinlemişler. Güya insan yetiştirmek, insanları İslami terbiye üzerine yetiştirmek için ortaya çıktığını söyleyen bu hoşgörü ekibi niye dinlemeler yapar ki? Diğer cemaatler cemaat değil mi? Niye diğer cemaatler kimseyi dinlemiyor. Kendi otellerinde partiye güya 6 ayda bir toplantı yaptırıyorlar. Herkesin odasını bu böcek mi kamera mı ne koymuşlar, herkesi çekiyorlar. El insaf ya Allah'tan korkmaz mısın, utanmaz mısınız? İnsanları yatarken kalkarken niye çekiyorsunuz ki? Bir kadın milletvekili dedi ki; 'Abi bir konuşma yaptım. Sonra bana bir bant gönderdiler. Beni banyoda çekmişler, ben ne yapacağım şimdi bilmiyorum ki?' dedi. Yahu bunun din neresinde" dedi.

"BİZİ KARŞILAYAN KOMUTANLAR ŞİMDİ CEZAEVİNDE"

Doğu ve Günedoğu Anadolu bölgelerinde PKK ile mücadelede niye başarısız olduklarını 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından öğrendiklerini söyleyen Bakan Özhaseki, "Doğu ve Güneydoğu'ya sık gidiyorum. Oradaki yapılanma şimdi bizim bakanlığımız koordinatörlüğünde devam ediyor. Orada teröristlerin canına okuduk. Mağdur vatandaşların evini yapmaya çalışıyoruz. Orada insanlarla sıcak bir ilgi başladı. HDP'li milletvekillerini zaten sokaklarda yürütmüyorlar. Ama oradaki mücadelede niye başarısız olduğumuzu şimdi anlıyorum. Bizim gittiğimizde bizi karşılayan komutanların hepsi şimdi hapiste. İstihbarat bilgilerini onlarla paylaşıyorlar, bizimle paylaşmıyorlar." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.