Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atilla Ödünç: "Bursa Hepimizin"

Bursa Haber’e konuk olan AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursa için durmadan çalıştıklarını belirterek, ortak değer olan bu şehir için herkesin hizmet etmesi gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2020 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2020 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atilla Ödünç: "Bursa Hepimizin"

Haber: Özgür Ekinci

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç Bursa Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Salgının biraz hafiflemesinden sonra sahada yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, teşkilat olarak uyum içinde hizmetlerini sürdürdüklerini belirtti. Bursa'yı doğusundan batısına değerlendirmek gerektiğini ifade eden Ödünç, "Bursa denildiğinde akıllara sadece büyük bir şehir gelmiyor. Bursa denildiğinde dünyadaki yerini okumak gerekiyor. Bursaspor ile efsane olan, tarihi dokusu ile medeniyetlere ev sahipliği yapan, kültür ve turizm gücü ile dünyanın çekim merkezi olan Bursa aynı zamanda Türkiye'nin üretim ve ihracat kenti. Bursa gibi genç ve dinamik bir kenti tek bir bölge veya sektör ile kıyaslamayacağımız gibi, bu eşsiz kentin her köşesini de evimiz bilerek orada çözümün parçası olmaktan keyif alacağız, almaktayız" dedi.

HIZLI TREN

Hızlı tren ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Ödünç, “Bilindiği üzere en son Ulaştırma Haberleşme ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na da gittik. Bakan Bey’e Bursa milletvekilleri olarak, Bursa için olmazsa olmaz hızlı tren projesinin hayata geçirilmesi gerektiğini ifade ettik. Sürdürülen çalışmalarla birlikte 2022’te ilk test sürüşleri başlayacak. sonrasında da cumhuriyetin 100. yılında da hizmete açmış olacağız” dedi.

İLÇE ZİYARETLERİ

Tüm ilçelerde yoğun ziyaretler yaptıklarını da sözlerine ekleyen Atilla Ödünç şunları söyledi: “İnegöl AK Parti'nin kalelerinden biridir. İnegöl ilçemizde durmak yok diyerek yola revan olan ve gönüllere su serpen teşkilatımızı canı gönülden tebrik ediyorum. İnegöl üreten bir kent. Diğer yandan Bursa'nın neresine giderseniz gidin 'ben dağlıyım' diyen bir vatandaşımız ile karşılaşırsınız. Bursa'nın yaşam merkezleri olan Keles, Orhaneli, Büyükorhan ve Harmancık ile Osmangazi dağ köylerimiz ve köylülerimiz bizim baş tacımızdır. Elbette dağ yöresi denildiğinde Bursa'nın İnegöl ve Yıldırım bölgelerini ve köylerini de unutmamak gerekiyor. Bursa'da yaşama ve hayata dair bambaşka bir hayat tarzı ile bizleri özümüze döndüren yörelerimiz ile yöre insanımızın sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.