Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aritmi Hastaneleri aile iftarında buluştu.

Aritmi Sağlık Grubu (ASG) olarak bünyesinde yer alan Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi, Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi, Özel Aritmi İnegöl Hastanesi ile gruba bağlı diğer kuruluşların personeli ve aileleri iftar sofrasında buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aritmi Hastaneleri aile iftarında buluştu.

Aritmi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Nuri Daştan ve grup yönetim kurulu üyelerinin  ev sahipliğinde Tavacı Recep Usta’da yaklaşık bin beş yüz kişinin katılımıyla gerçekleşen geleneksel iftar da  büyük bir aile buluşması yaşandı.

Aritmi Sağlık Grubu tüm çalışanlarının birlik ve dayanışma içinde Bursalılara en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini belirten, Aritmi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Nuri Daştan, “ Grubumuza bağlık üç ayrı hastanemizde sağlıktaki gelişen teknolojiyi yakından takip ederek hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkartıyoruz ve hizmetimizi en iyi şekilde vermeye devam ediyoruz. Standartlarımızı geliştirerek, yakın zamanda yeni projelerimizi devreye sokmaya hazırlanıyoruz. ” dedi. Daştan konuşmasında ASG personelinin Ramazan Bayramı'nı da kutladı.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Aritmi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Nuri Daştan, Dünya Obezite Federasyonu’ndan Obezite Profesyonel Eğitim Sertifikası’nı alan Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Münir Baybars Türel’i başarılarından dolayı kutladı. 

Daştan, “ Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanemizde hep ilkler yaşanıyor.  Hastanemizin Kardiyoloji Uzmanı Dr. Münir Baybars Türel,  bir yandan alanıyla ilgili çalışmaları sürdürürken, bir yandan da ABD’de de eğitimlerini gerçekleştirdi. Obezite Klinik Beslenme yüksek lisansını bitirdi. Aynı zamanda da Dünya Obezite Federasyonu’ndan Obezite Profesyonel Eğitim Sertifikası’nı alan Türkiye’den ilk uzman olarak başarıya imza attı. Kendisini başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.