Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arınç, Erdoğan'a şifa diledi

Başbakan Yardımcısı Arnıç, Küba Camii çıkışında, seçim çalışmaları kapsamında sesi kısılan Başbakan Erdoğan’a ve tüm hastalara Allah’dan acil şifalar diledi. Vatandaşlar hep bir ağızdan, "Amin" derken Arınç, "Allah rızası için çalışan, insanlara milletimizin hizmetinde olan insanlara iftira atanlar, yalan söyleyen, hakaret edenler olabilir. Biz bunlara müstahak değiliz. Bu çirkinlikler yapana yakışır, bize yakışmaz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2014 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2014 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arınç, Erdoğan'a şifa diledi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Konak Mahallesi’ndeki Kuba Camii’nde öğle namazını kıldıktan kalabalığa seslendi. Cami çıkışında vatandaşların Trabzonspor atkısı hediye ettiği Arıç’a vatandaşlar Trabzonspor’un bu sezon şampiyon olmasını istediklerini söyledi.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Esgin’in Nilüfer için büyük bir şans olduğunu söyleyen Arınç, “İnşallah bu seçimler sadece Nilüfer için değil, tüm ülkemiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

Sesi kısılan Başbakan Erdoğan‘a acil şifalar dileyen Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Başbakan Erdoğan ve hükümetimize bu seçimlerde daha çok sahip cağız. Allah rızası için çalışan, insanlara milletimizin hizmetinde olan insanlara iftira atanlar, yalan söyleyen, hakaret edenler olabilir. Biz bunlara müstahak değiliz. Bu çirkinlikler yapana yakışır, bize yakışmaz. Dolayısıyla kim ne derse desin 11-12 yıldan beri gecesini gündüzüne katan, milletini çok seven, fakirini, yaşlısını, annesini, babasını kucaklayan ve onlara hizmet götüren bir Başbakanımız, birkaç günden bu yana sesi çıkamayacak hale geldi. Bir rahatsızlık geçiriyor. İnşallah kısa zamanda atlatacak. Rabb'imden, Başbakanımıza da sizlere de hepimizin hastalarına da acil şifalar diliyorum. Bu seçimde onu çok hırpaladılar, onu çok üzdüler. Eşine, çocuklarına, aile mahremiyetine dil uzattılar. Utanmaz, ahlaksız, iffetsiz insanlar hiçbir delil olmadığı halde sadece yalanla iftira ile yola çıkıyor. O yüzden ben bu seçimde samimi, dürüst, inançlı, mert kahraman bir insan olan Başbakanımıza da kim ne derse dersin, hepimizin, sadece AK Partililerin değil, bu milletin tertemiz evlatlarının da görevi olduğunu düşünüyorum. Yanlış yapanlarla hesaplaşılır. Bunların arkası unutulmaz ama ortada hiçbir mahkeme kararı olmadan, hiçbir yargılama olmadan günde 24 saat millet için yola düşmüş bir insana hakaret etmek kesinlikle doğru değildir. Bunu yapanlar mahcup olacaklar ve söyledikleri her söz kendilerinin sicilinde bir sabıka olarak kalacaktır. Allah bu millet için koşan, yollara düşen, ızdırap çeken, hastalanan, gayret eden ve Türkiye’yi bulunduğu kötü noktadan en iyi noktaya çıkarmayı başarmış insanlarımıza, ona destek olan insanlarımıza, siz değerli milletimize Rabb'im yardım etsin.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.