Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Jet yeni hatları hizmete soktu

Anadolu jet, Yenişehir Erzurum ve Yenişehir Trabzon uçuş hatlarını 10 Mart’ta hizmete açıyor. Borajet'in Adana seferleri ise sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Jet yeni hatları hizmete soktu
 Anadolu jet, Yenişehir Erzurum ve Yenişehir Trabzon uçuş hatlarını 10 Mart’ta hizmete açıyor. Borajet'in Adana seferleri ise sürüyor.

Anadolu Jet, Türkiye’nin en önemli sanayi şehirlerinden biri olan Bursa’yı Erzurum ve Trabzon ile buluşturuyor. 10 Mart 2015 itibariyle başlayacak Anadolu Jet Bursa - Trabzon ve Bursa - Erzurum seferleri haftada üç gün karşılıklı olarak gerçekleşecek. Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret eden Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim Doğan, 10 Mart'ta Erzurum ve Trabzon'a başlatacakları uçak seferleri ile ilgili bilgi verirken Burulaş A.Ş. Genel Müdürü Levent Fidansoy ise 1 ay boyunca Anadolu Jet'ten biletli yolcuları otobüsler ile ücretsiz taşıyacaklarının müjdesini verdi.

Uluşehir Bursa'yı Erzurum ve Trabzon'a direkt uçuşlarla bir birine bağlayacak olan Anadolu Jet firmasına teşekkür eden Vali Karaloğlu, "Bursa turizm potansiyeli çok yüksek olan illerden bir tanesi. Turizmin her çeşidini yapmak bu kentte mümkün. Her çeşit turizmi bu şehirde yapmamız gerekir, potansiyelimiz var. Bu potansiyeli bugüne kadar tam olarak kullandığımız söylenemez. Bunu kullanabilmenin yollarından en önemlisi de Bursa’nın ulaşılabilirliğini, erişebilirliğini güçlendirmemiz lazım. Bunun en kestirme yolu da hava yolu. Anadolu Jet firması başlattığı bu seferler ile şehrimize yeni bir ivme kazandıracaktır" dedi.

Anadolu Jet, 10 Mart 2015 itibariyle başlayacağı direkt uçuşları ile Bursalıları ve Bursa iş dünyasını Karadeniz’e ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük ili olan Erzurum’a en ekonomik ve konforlu şekilde ulaştırıyor. Sanayi şehri Bursa’nın marka kent olma yolunda attığı önemli bir adıma da vesile olacak yeni hat açılışları ile Bursalılar artık havayolu ulaşımının konforuna uzun mesafeler kat etmeden kendi şehirlerinden erişebilecek.

Anadolu Jet’in yeni Bursa - Erzurum uçuşları çarşamba, cuma ve pazar, Bursa - Trabzon uçuşları ise pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri karşılıklı olarak düzenlenecek.

Kent Meydanı, Yenişehir Havaalanı arasında çalışan 80 hatlı Burulaş Otobüsleri Anadolu Jet biletli yolcuyu 1 ay boyunca ücretsiz taşıyacak.

 

10 MART GÜNÜNE ÖZEL SEFER SAATLERİ

Bursa'dan Erzurum'a saat 15.15'te, Erzurum'dan Bursa'ya saat: 11.25'te. Bursa'dan Trabzon'a saat: 15.15'te, Trabzon'dan Bursa'ya saat: 11.35'te.

BURSA- TRABZON- ERZURUM SEFER SAATLERİ

Bursa'dan Erzurum'a saat 13.50'de Çarşamba - Cuma - Pazar günleri, Erzurum'dan Bursa'ya saat 11.30'da Çarşamba - Cuma - Pazar günleri, Bursa'dan Trabzon'a saat 13.50'de Pazartesi - Perşembe - Cumartesi günleri, Trabzon'dan Bursa'ya saat 11.35'te Pazartesi - Perşembe - Cumartesi günleri uçacak.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.