Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alzheimer hastalarına ışık saçacaklar

Koza Lions Kulübü’nün Özlüce’de temelini 2015 yılında attığı Alzheimer Hasta Konukevi yararına gerçekleşecek “Hey Gidi Günler” konseri, tanınmış sanatçıların katılımıyla 16 Kasım Çarşamba günü Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilal KAYAALTI/BursaHaber Koza Lions Kulübü’nün Özlüce’de temelini 2015 yılında attığı Alzheimer Hasta Konukevi yararına gerçekleşecek “Hey Gidi Günler” konseri, tanınmış sanatçıların katılımıyla 16 Kasım Çarşamba günü Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Geliri Alzheimer Hastalarına aktarılacak olan Koza Lions Kulübü, Nilüfer Belediyesi ve POPSAV işbirliği ile “Hey Gidi Günler” konseri için geri sayım başladı. Özlüce’de temeli 1 yıl önce atılan, ve kısa süre sonra hizmete açılacak olan Alzheimer Hasta Konukevi’nin yararına gerçekleşecek olan, aralarında Bilgen Bengü, Coşkun Demir, Ercan Turgut, Ersan Erdura, Güzin ile Baha, Kartal Kaan, Metin Ersoy, Nur Yoldaş, Rana ve Selçuk Alagöz, Sevda Karaca, Tülay Özer ve Semiha Yankı gibi sanatçılar, 16 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de Bursalı sanatseverlerle bir araya geliyor.

300 HASTAYA HİZMET VERECEK
Gerçekleşecek olan konserin tanıtım toplantısında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Alzheimer Hasta Konukevi için kent olarak çok güzel bir dayanışma örneği sergilediklerini söyledi. Bozbey şunları kaydetti: “Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı Lions Kulüpleri ve hayırsever Dikencik Ailesi ile birlikte Özlüce’de, 6 bin 500 metrekarelik alanda yapılan Alzheimer Hasta Konukevi’nin bir an önce tamamlanması için gösterilen yoğun çaba bizi çok mutlu ediyor. 16 Kasım’da düzenlenecek olan ‘Hey Gidi Günler’ konseri de, özellikle şu günlerde adeta özlemini duyduğumuz birlik beraberlik tablosunu bizlere sunuyor. Burada, gece ve gündüz toplamda 300 hastaya hizmet verilebilecek. Ben bir kent yöneticisi olarak bu projenin ilk adımından bugününe emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Alzheimer Hasta Konuk Evi yararına düzenlenecek olan ve birbirinden değerli sanatçıların katılacağı konsere sesimizi duyan herkesi davet ediyorum” diye konuştu.

‘HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Yaptıkları hizmetlerle kamuoyunun takdirini toplayan Koza Lions Kulübü’nün Başkanı Müge Okşan, Konukevi yararına aylardır titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Gerçekleştirecekleri konserle hem Alzheimer Hasta Konukevi yapımına fayda sağlayacaklarını hem de nostalji rüzgarı estireceklerininin altını çizen Okşan: “Alzheimer Hasta Konukevi için bundan önce birçok etkinlik yaptık bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu konuyu çok önemsiyor ve Liond 118-K Yönetim Çevresi Federasyonuna ait kulüpler olarak hep birlikte çalışıyoruz. Bizler de Koza Lions Kulübü olarak bu konuda üzerimize düşen her şeyi yapmaya gayret ediyoruz. Nilüfer Belediyesi ve sevgili sanatçılarımıza desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı. Popiler Müzik Sanatı Vakfı ( POPSAV Başkanı Baha Boduroğlu da sosyal sorumluluk projesinde yer aldıklarından dolayı kendilerini çok şanslı hissetkilerini ve herkesi konsere beklediklerini söyledi.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.