Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altepe: 'Hizmeti ibadet sayan herkesle gurur duyuyoruz'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Türkiye hassas bir dönemden geçiyor. Bu dönemde gelişmede öncü kent, Bursa. Hizmeti ibadet sayan ve bu uğurda çalışan herkesle gurur duyuyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2015 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2015 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altepe: 'Hizmeti ibadet sayan herkesle gurur duyuyoruz'
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM)’de düzenlenen 36. Bursa İl Danışma Meclisi’ne katılarak, büyükşehir belediyesinin kente değer katan çalışmalarını anlattı.  Altepe, “Türkiye hassas bir dönemden geçiyor. Bu dönemde gelişmede öncü kent, Bursa. Hizmeti ibadet sayan ve bu uğurda çalışan herkesle gurur duyuyoruz" dedi.

Büyükşehir belediyesinin yatırımlarının tanıtıldığı sunum eşliğinde konuşan Başkan Altepe, Bursa’da yapılan hizmetlerle kentin öncü olduğuna dikkati çekerek, “Şanslıyız, Bursa’da yaşıyoruz. Bursa’da çok güzel hizmetlere imza atılıyor. Bütünşehir uygulamasıyla kentin her köşesinde yatırımlarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.
Başkan Altepe, Türkiye’nin içinde bulunduğu sürece değinerek şunları söyledi: “Türkiye hassas bir dönemden geçiyor. Bu dönemde gelişmede öncü kent Bursa. Hizmeti ibadet sayan ve bu uğurda çalışan herkesle gurur duyuyoruz. Ülkemizi geleceğe taşımak için yüreklerimiz bir atıyor. Kalpler her zaman birlik ve beraberlik için atacak.”
Başkan Altepe, Türkiye’nin çağ atladığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "En gelişmiş ülkeler dahi artık Türkiye’yi örnek alıyor. Yerel yönetimlerde de yetkiler arttı, tüm ilçelere yapılan hizmetlerin çıtası yükseldi. Artık şehirler yarışıyor. Bursa da tüm şehirlere örnek oluyor. Her ilçemizde oluşturulan güçlü şantiyelerimizle kentin her alanda gelişimine, ekonomik, altyapı, çevre gibi her alanda kalkınmasına katkı koyuyoruz. Bugüne dek yapılamayanlar artık yapılıyor. Her alanda yatırım, her yerde mutluluk var. Dünyaya örnek olan projelerimizle hizmete devam edeceğiz. Marka kent Bursa’ya marka tesisler yakışır.”

Başkan Altepe, Bütünşehir uygulamasıyla büyükşehir belediyesinin hizmet alanının genişlediğini ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: “Büyükşehir belediyesi, Bursa’da toplam 2 bin 500’ün üzerinde farklı noktada çalışıyor. Biz, bu şehri geleceğe taşıyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla Bursa’nın geleceğine yüksek katma değer kazandıracak işler yapıyoruz. Bu başarı hepimizin. Halkın beklentisi var. İşimiz çok. Tüm yatırımlar yapılacak, Bursa öncü olacak.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.