Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altepe: Bursaspor'u Avrupa'da görmek istiyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor’un kentin adını dünyaya duyuran bir marka olduğunu belirterek, “Bursaspor'u Avrupa'da görmek istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2015 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altepe: Bursaspor'u Avrupa'da görmek istiyoruz

  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor’un kentin adını dünyaya duyuran bir marka olduğunu belirterek, “Bursaspor'u Avrupa'da görmek istiyoruz" dedi.

‘Spor kenti Bursa’ hedefiyle kente değer katan hizmetlere imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor’un başarıdan başarıya koşması konusunda heyecanını koruyor. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Bursaspor’a devredilen yeni stadyumun loca sunumunda, Bursalı iş adamları ve kent dinamiklerine Bursaspor’a sahip çıkmaları ve kentin takımını desteklemeleri çağrısında bulundu. Sheraton Otel’de gerçekleştirilen programda, Bursa’nın her alanda iddialı ve çok güçlü bir şehir olduğunu belirten Başkan Altepe, Bursaspor’un şampiyonluğunun Bursa’yı dünya çapında tanıttığını hatırlatarak, “Bursa çok güçlü ve dinamik bir şehir. Bursa’nın takımı Bursaspor da çok önemli. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve takıma devredilen yeni stadyumun Bursaspor için bir dönüm noktası olmasını diliyoruz. Dünya mimarlık ödülü alan yeni stadyum, henüz tamamlanmadan Avrupa’nın en heyecan verici 10 stadı arasında da yerini aldı. Yeni stadyum, Bursa tarihinde Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük ve en önemli inşaatı olma özelliği taşıyor. Yeni stadyum Bursaspor’a hediye oldu, helal olsun. Bizler, Bursaspor’u Avrupa kupalarında görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

BURSASPOR'A DESTEK ÇAĞRISI

Bursalıların kentin geleceği için Bursaspor’a sahip çıkmaları gerektiğine değinen başkan Altepe, “Bursa, artık dünya çapında tesisleri yapıyor. Bursa’ya da Barcelona gibi bir takım lazım. Bursaspor şampiyon olursa, Bursa da şampiyon olur. Bursaspor Avrupa’da şampiyonluğa oynamalı. İşin zoru bitiyor, yeni stadyum tamamlanıyor. Artık Bursaspor için herkes üzerine düşeni yapmalı. Bursaspor’un golleri, başarısı dünyada konuşulmalı” dedi.

Başkan Altepe, Bursa’nın tüm kurumlarıyla Bursaspor’un arkasında olduğunu da sözlerine ekledi.

 

ALTEPE'YE TEŞEKKÜR

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor’a en büyük desteği veren ve her zaman takımın yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta ise Bursa’da Bursaspor’un şampiyonluğuna tanık olmanın sevinicini yaşadığını belirterek, Bursaspor’un başarısının tüm Anadolu futbol takımlarına moral ve rekabet gücü kazandırdığını söyledi.

Konuşmaların ardından, yeni stadyumdan loca satın alan kişi ve firmaların temsilcilerine plaket verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.