Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altepe: Bursa örnek şehir oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Fan Club Derneği’nin toplantısında, Bursa’nın örnek bir şehir haline geldiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altepe: Bursa örnek şehir oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Fan Club Derneği’nin Almira Otel’de düzenlenen toplantısına katıldı. Derneğin yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Altepe, Bursa’nın son dönemde yaşadığı değişime dikkati çekti. Başkan Altepe, şehirlerin yarıştığı bu çağda Bursa’nın önemine işaret ederek, “Türkiye, hızlı bir şekilde gelişiyor. Türkiye’nin reformlarını diğer ülkeler de izliyor. Türkiye’de ise en iyi ve en güzel belediyecilik örneğini Bursa gösterdi. Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde şehre değer katacak faaliyetler yapıyoruz. Bursa örnek oluyor” diye konuştu.

Başkan Altepe, raylı sistemlerden yerli üretime, tarihi ve kültürel mirasın geleceğe taşınmasından ulaşım ve spor yatırımlarına kadar Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da her alanda çalışmalarını sürdürdüğünü sözlerine ekledi. Bursa’yı sağlıklı ve daha yaşanabilir bir geleceğe taşımak için gece gündüz, uzak yakın demeden çalıştıklarını anlatan Altepe, kentin her geçen gün daha da değerleneceğini vurguladı. Başkan Altepe, Bursa’ya değer katan Bursa Fan Kulübü Derneği’nin yeni yönetim kuruluna da çalışmalarında başarı dileğinde bulundu. Bursa Fan Kulübü Derneği Başkanı Ali Ademoğlu ise, Başkan Altepe’yi hizmetlerinden dolayı tebrik etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.