Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alican Tarakçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Genç yaşta vefat eden Bursa Hakimiyet Gazetesi şehir haberleri editörü ve AS TV program sunucusu Alican Tarakçıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2015 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2015 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alican Tarakçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kanser tedavisi gören 31 yaşındaki gazeteci Alican Tarakçıoğlu, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Tarakçıoğlu için Ataevler Basın Kültür Sarayı önünde düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları, meslektaşları ve sevenleri akın etti. Ayakta zor duran eşi Merve ve ailesini törene gelenler teskin etti. Göz yaşlarının sel olduğu törende konuşan Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Nuri Kolaylı, “Çok üzüntülüyüm. Böyle genç bir arkadaşımızın töreni için burada bulunmak bizleri üzdü. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kendisini tedavi eden Prof. Dr. Sinan Çavun ise, göz yaşları için yaşadıklarını aktardı. Çavun, “İlk defa bir ölüm bana bu kadar zor geldi. 2,5 yıldır eşinin yardımı ile mücadele verdik. Ekip olarak ölümlere alışığız. Ama Alican’da bu böyle olmadı” dedi.

Alican ile yaşadıklarını anlatan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Güzel bir çifte imza atmıştım. Ama Allah’ın takdiri. Genç yaşta bir genç kardeşimizi ebediyete uğurlamanın acısını yaşıyoruz” diye konuştu.

Tarakçıoğlu, Ataevler Şeyh Edebali Camii'nde kılınan cenaze namazını müteakip Hamitler'e defnedildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.