Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Yazır'dan rakiplerine gözdağı

Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım Belediye Başkan adayı Ali Yazır ve Osmangazi Belediye Başkan adayı Necati Özensoy, halkın derdini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2014 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2014 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ali Yazır'dan rakiplerine gözdağı

Özensoy ve Yazır Mollaarap ve Teleferik dolmuş duraklarında şoförlerin sıkıntılarını dinledi. Durak Başkanı Turan Oduncular, Burulaş'ın dolmuşçuların dert ve sıkıntısıyla ilgilenmediklerini öne sürerek, "Kurum, dolmuş hatlarının ıslahı yerine kendi taşıtlarını ön planda gösteriyor. Yolcuların taşınmasında zaman planlaması yanlış. Halk yollarda kalıyor" dedi.

MHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ali Yazır, rakiplerine seçime 2 gün kala göndermede bulundu. Yazır "İlçenin havasını solumadan, suyunu tatmadan Yıldırım'ın gerçeklerini bilemezler. Pembe tablolarla yatırım vaat edenlerin karşısında konuların takipçisi Milliyetçi Hareket Partisi var. Biz T1 ipekböceği ve nostaljik trenin değil, her türlü hava şartlarında 24 saat direksiyonun başında olan şoför kardeşlerimizin başkanı olacağız. Onların özlük haklarının ellerinden alınmasına asla izin vermeyiz. Dolmuşlar medeniyetimizin kültür taşlarından biridir. Dolmuşların sindirilerek yok olmasına asla izin vermeyiz.Yıldırım'da 30 Mart'tan itibaren başta alt yapı olmak üzere sağlık,eğitim ve sosyal donatılar kazandırarak uydu-butik kentleşme başlatarak Türkiye'nin örnek ilçesi olacağız"dedi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.