Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktaş'tan zafer yemeği

Seçimlerden zaferle çıkan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, parti teşkilatına yemek verdi. Aktaş, seçim sürecinde fedakarca çalışan parti teşkilatına teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2014 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2014 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aktaş'tan zafer yemeği

Hotel Park İnegöl’de düzenlenen yemekli toplantıya Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, AK Parti yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanları katıldı. Başkan Alinur Aktaş, “Allah hepinizden razı olsun. Bu süreci hep birlikte yaşadık. Hanım kollarımız büyük emekler sarf etti. Hamd olsun iyi bir ekibimiz var. 10 yıllık süre içinde önemli hizmetler yaptık. Hiçbir şeyin dört dörtlük olduğunu iddia etmiyoruz. Muhakkak eksikler var. Elimizin değmediği ne bir yer, ne bir konu kaldı. Şehrin bütün renklerini öncelik kabul ettik. Ona bağlı projeler üretmeye çalıştık. 10 sene boyunca harıl harıl çalıştık” dedi.

Aktaş, “Üçüncü kez aday olmuş bir kardeşiniz olarak en rahat seçimimi geçirdim. Kesinlikle ve kesinlikle daha fazla oy alabilirdik. Maalesef hiç hak etmediğimiz iki konuda sıkıntıya maruz bırakıldık. 10 yıldır kendilerine çok büyük emeklerim geçmiş, defalarca takdir edilip dualarına mazhar olduğum bazı arkadaşlar, beni gerçekten sukût-ı hayale uğrattı. Ama seçim bitti. Farklı farklı cephelerden farklı birliktelikler oluşturmaya çalıştılar. Hesapta son 25 gün içinde buldukları fitne ve fesatla beslemeye çalıştılar. Kendisini bu memleketin burjuvası zanneden facebook’tan da dönem dönem mesaj atmaktan başka hiçbir numarası olmayan bazı zat-ı muhteremler sanırım çok güzel mesajı almışlardır. Ama bazılarının hala almadığını düşünüyorum. Çünkü hala mesaj vermeye devam ediyorlar. Onlar konuşacaklar, dedikodu üretecekler, hayal dünyasında gezecekler, biz icraat yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.