Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktaş'tan Meclis üyelerine veda yemeği

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2009-2014 döneminde görev alan il genel ve belediye meclisi üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aktaş'tan Meclis üyelerine veda yemeği

Ertuğrulgazi Konağı'ndaki yemeğe il genel ve belediye meclisi üyelerinin yanı sıra başkan yardımcıları da katıldı. Aktaş, bir dönemin daha sonuna geldiklerini belirterek, “Allah kısmet ederse Mart ayının ilk 7 günü içerisinde 2009-2014 döneminin son meclis toplantısını, 25 Mart’ta da bu dönemin son encümen toplantısını icra edeceğiz. Aldığımız kararların, yaptığımız görüşmelerin ilçemiz ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Konuşulurken kısa konuşuluyor, ama dile kolay 5 sene geçti. Bu 5 sene içerisinde yapılmış, en azından 60 civarında meclis toplantısı, binlerce madde var. Şu an itibariyle seçim sath-ı mailindeyiz. Yerel seçimlere 40 gün gibi var. Aramızda aday olan arkadaşlarımız var, aday olmayan arkadaşlarımız var. Heyecanlı, çok da seviyeli bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum. Destek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Belki AK Parti grubunun rakam olarak ağırlıkta olduğu bir meclis yapısı vardı, fakat herhalükarda seviyeli meclis toplantıları oldu. Enine boyuna konular mütalaa edildi. Belki şahsımın, belki herhangi bir siyasi partiye mensup meclis üyesi arkadaşlarımızın bu manada bazen sesleri yükseldi. Ama bunlar tamamen şehrimizin daha iyi olması, daha güzel yarınlara ulaşması ve beraberinde herkesin kendi bakış açısıyla, kendi görüşüyle yorumlamasıyla alakalı farklılıklardı. Ama Allah’a hamdolsun, her meclis toplantısı bittiğinde, bazen yüksek sesle tartışan o arkadaşlar bile meclis salonundan kucaklaşarak, sarılarak ayrıldılar. Bu bana göre işin en güzel tarafıydı. Dolayısıyla bu dolu dolu 5 yıllık sürece katkı veren arkadaşlara teşekkürler ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Aktaş, başkan yardımcıları ile il genel ve belediye meclisi üyelerine birer teşekkür plaketi takdim etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.