Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktaş seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti İnegöl Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş, seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2014 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2014 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aktaş seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Bursa İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, Mobilyacılar Sanayi Bölgesindeki esnaf ziyaretlerinin ardından, İnegöl Devlet Hastanesini de ziyaret ederek, pasta kesip doktorların günlerini kutladı. Alinur Aktaş, yoğun bir şekilde seçim çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Mart 2014 Perşembe günkü Bursa mitingi sonrasında İnegöl’e uğrayıp uğramayacağının sorulması üzerine Aktaş, “Bunu çok arzu ettik. Hatta Başbakan Yardımcımıza bunu ilettik. Ne yazık ki, böyle bir durum yok. Biz de kendisini misafir etmeyi çok isterdik. Ama pek mümkün görülmüyor” diye konuştu.

AK Parti Belediye Meclisi üyesi Hüseyin Sadırlı’nın istifasının sorulması üzerine Aktaş, “Hayırlı olsun. Kendi kişisel tercihidir. Zaten ‘Alinur Aktaş’la problemim yok, severim kendisini’ diyor. Ama Fikret Fidan’ı destekleyeceğim ifadelerini kullanıyor. Bunun yönlendirme olduğu apaçık ortaya çıkıyor. Beni o camiadaki arkadaşlar çok iyi bilirler, tanırlar. Ben tamamının sağduyulu hareket edeceğini düşünüyorum. Kimse kimsenin oylarına ipotek koyamaz. Bu Hüseyin Sadırlı’nın kendi kişisel tercihidir. İnegöl’de yapılanlar, Türkiye’nin geldiği noktayı, eminim ki cemaate gönül vermiş insanlarda değerlendireceklerdir” şeklinde konuştu.

MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya’nın “10 yılda 600 milyon TL bütçen vardı. Sen İnegöl’e 600 milyon ile ne yaptın?” söyleminin hatırlatılması üzerine Aktaş, “İnegöl’ün 600 milyon yatırım bütçesi yoktu. Personel giderleri, cari giderleri, güvenlik, temizlik giderleri vardır. Öncelikle yatırım bütçelerinin ne olduğuna bakmak lazım. 10 yıl önce bütçe 15 milyondu. Bu yıl 110 milyon TL bütçe hazırlandı. Bu bütçe 600 milyon TL değil, 450-500 civarında. Yatırım bütçesi 150-200 milyon. Ama benim soruma cevap yok. köprünün temelini biz attık diyor. Projesi yoktu, ihalesi yoktu. Göstermelik bir tören yaptılar. Toplu konutlar orada gidip baksın. Bizim yaptıklarımızı üst üste koyalım katrilyonu geçer. ‘Yap-İşlet-Devret’le yaptıklarımız var. Toplu konutlar, spor salonları, okullar, sağlık ocakları, restorasyonları, altyapı, üstyapılar. Kalem kalem anlatırım. Ama onların 3,5 yılda yaptıklarını hala merak ediyorum. Cevap vermediler. 2009’da seçim beyannamemize baksınlar. Ne taahhüt etmişim, hangilerini yapmış, hangilerini yapamamışız. Yapamadıklarımız da var. Ne yaptığımız, ne yapmadığımızı anlarsınız” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.