Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktaş gönüllü gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organizasyonu ile gönüllü gençler tarafından toplum yararına çalışmaların hayata geçirildiği Damla Projesi kapsamında 7 günlük faaliyetler için İnegöl’e gelen 20 kişilik grup, Belediye Başkanı Alinur...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 21:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aktaş gönüllü gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organizasyonu ile gönüllü gençler tarafından toplum yararına çalışmaların hayata geçirildiği Damla Projesi kapsamında 7 günlük faaliyetler için İnegöl’e gelen 20 kişilik grup, Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ağırlandı.

Damla Projesi, 7 gün boyunca İnegöl’de çeşitli faaliyetlerle gerçekleştirilecek. Projeye katılan gönüllü gençler, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile bir araya geldi. Aktaş, öğrencilerle proje başta olmak üzere İnegöl ve Türkiye’nin durumuna ilişkin de sohbet etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Alinur Aktaş, “İnegöl 256 bin nüfuslu Bursa’nın merkezden sonraki en büyük ilçesi. İnegöl bir mobilya şehri ve aynı zamanda bir tarım şehri. Burası Osmanlı bakiyesi bir şehir. Osmanlı’nın kuruluşuna şahitlik etmiş topraklar. Güzel ve hareketli bir şehir. İstanbul, İzmir, Ankara gibi 3 önemli metropolün tam ortasında olmak İnegöl’e ciddi bir ayrıcalık katıyor. 3 tane organize sanayi bölgesi olan İnegöl, sadece mobilya ve ağaç işleriyle ilgili 30 bin istihdam var. İnegöl gerçekten örnek bir ilçe. 60 bin civarında ilk, orta ve lise öğrencimiz var. İşletme Fakültemiz bünyesindeki 12 bölümle birlikte toplamda 3500 civarında üniversite öğrencimiz var” dedi.

Damla Projesi gönüllü gençleri Başkan Aktaş’a çiçek ve plaket takdiminde bulunurken, Aktaş da misafirlerine hediyeler verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.