Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktaş Bursalılarla buluşuyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, göreve başlaması sebebiyle yapılacak tebrik ziyaretlerini zaman kaybının önüne geçmek için yarın (cuma) saat 19.30’da Merinos AKKM Fuaye alanında yapılacak resepsiyonla topluca kabul edecek.Ayrı...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2017 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2017 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aktaş Bursalılarla buluşuyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, göreve başlaması sebebiyle yapılacak tebrik ziyaretlerini zaman kaybının önüne geçmek için yarın (cuma) saat 19.30’da Merinos AKKM Fuaye alanında yapılacak resepsiyonla topluca kabul edecek.

Ayrı ayrı yapılacak tebrik ziyaretleri ile zaman kaybının önüne geçmeyi hedefleyen Başkan Aktaş, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, hemşeri dernekleri, akademik odalar, meslek odalarından kamu kurumu temsilcileri ve vatandaşlara kadar toplumun bütün kesimlerini saat 19.30’da Merinos AKKM Fuaye alanında yapılacak büyük buluşmaya davet etti.

Öte yandan Başkan Aktaş’ın bir ilk olarak gerçekleştireceği toplu ziyaret kabul programı aynı zamanda daha yeşil Bursa için atılacak bir adım olacak. Ziyaret programına gelecek kurum ve kuruluşlardan çelenk ve çiçek göndermemeleri istenirken, bunun yerine Bursa Orman Bölge Müdürlüğü hesabına yapacakları bağışlarla kendi adlarına birer fidan dikilmesi sağlanacak. Bursa Orman Bölge Müdürlüğü hizmet alanı kapsamındaki bir ormana 10 TL karşılığında 1 adet fidan dikmek isteyen davetliler bağışlarını; TC Ziraat Bankası Garajlar Şubesi’nin TR72 0001 0006 8647 0299 6850 01 İBAN numaralı Özel Bütçe Muhasebe Birimi hesabına

“Büyükşehir Fidan Bedeli” açıklamasıyla havale yapabilecekleri gibi, bankaya elden de yatırabilecekler. Fidan bağışında bulunanlara Başkan Aktaş tarafından teşekkür belgesi verileceği belirtildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.